Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
冇人買特別版?真係靚好多
好貴
z flip 4g 其實我覺得同n20u 差唔多
我反而覺得個機背好核突
粒電好細
5g果部未用過唔知點
4g果部我用過就可以話同n20u差唔遠
係咪應該話n20u用電快
唔記得邊度source
好似話只有12 pro max做到即時三鏡合成
焦距唔同但cmos size一樣而且加大咗
可能類似n20u主鏡遠攝合成咁
但都係leak 要發佈先知
唔知trade up s20 fe有咩優惠?
btw 我部iPhone升咗iOS 14啲widget點擺都好柒
仆街部n20u今次update完變左有綠mon
update前好地地
https://youtu.be/5T_2yeeMcCs
窮撚得個睇字
用fold 2.既朋友 建議去開發者mode 度 較個animators片長比例做 0.5
係粒電差過s20plus 少少.但整體上都好d

叫佢買個靚套保護下
輕鬆打爆128+1
同埋費時過8成有機會lag,預鬆好啲
好明顯係 倒水電
冇用緊n20u既bro update左?有乜優點缺點?唔該
本身已好順,畫質有乜改變?

已經滿意,唔想update,但無奈已排期,逼人強制update
我極限係208g , 初時已覺聚手,慢慢先慣,再重就
有無人知有無台plan出機跟fold 2?
我朋友用緊4g 真無限 個個月50g 左右

有無台/本身用csl
有個無d plan 出機抵
所以note10+個手感同外型真係無得輸 越出越重cls
其實真心覺得,如果note20唔好閹太多,然後用膠背,個人覺得ok 帶左殼真係感覺唔到,但輕好鬼多
下,n20u電量應該唔會輸s20+呀話,4500mah+ltpo喎
note10+幻影銀正到不得了,鏡頭又唔突

如果複刻個120Hz版我會衝
倒翻個模用膠背,上120hz,就可以做note20 fe
最鐘意隻錶

恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞