Apple Watch 用家討論區 (40) 睇#1啦問問問

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
運動用重唔重
S6 ss既石墨色又黑唔晒,好難揀
係公司坐係度都會玩下既
岩岩check左達到100%
S6 Ti 有即日pick up
唔知佢個mon 有冇coating, 小心d
上年熱潮無今年咁癲
係點都會重過鋁 睇你想要咩囉
靚 唔會花 有聚手感覺 鋼加鋼帶
做運動 鋁
但做主運動可能會買其他牌子
我本身冇錢買ss 係豐澤個陣清貨貪平啲買左
想問下點加 HK Weather 落錶面 d complications 度? Build in 果個廢到一個點,佢竟然話宜家無雨,明明個天黑晒
apple watch我貼左水凝膜
我都係咁. 第一隻aw係買鋁。之後朋友叫我下隻買ss來試下,話試咗就返唔到轉頭。

初頭諗咗好耐,話哂ss 同鋁差千幾。 最後人一世物一世諗住買來試吓。

點知買完真係返唔到轉頭. 我個時係買黑鋼,個黑色同鋁版冇得比。之後個錶面又難花。認真唔錯
我就ss 加膠帶。跑步運動來講重量都叫接受得到。

我覺得平常使用都係膠帶最啱用,因為其他村料嘅錶帶一濕咗水,咁你帶上就手就唔舒服。

如果想再輕嘅話,應該就要上鈦喇
唔洗貼其實
嚟啦嚟啦
始終2、3年就要換新,鋼好似好浪費,又驚佢出年會轉樣
買咩質地都好 岩自己就得~
等緊你開箱
錶面唔會刮花,我睇spec淨係寫陶瓷及藍寶石玻璃錶底
我估今年有唔少用開Series 0-3嘅人會換錶,舊電差唔多夠期
戴撈都會花 咁你會唔會幫佢痴貼
第一頁唔見有寫, 想問ss版係咪冇剩gps版, 要焗住上埋網絡版
仲諗緊銀鋁定銀鋼
有預算我都會買SS/Ti 不過冇
而且我粗用 加埋 care希望用唔盡
間間士多都唔翻貨Online買已經去到十月

鋼版一定包埋GPS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞