Apple Watch 用家討論區 (40) 睇#1啦問問問

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係,
d nomad uag uniq都係我post
本地嗰間我買咗「意大利麂皮復古錶帶」
覺得佢有panerai標帶feel
有咩優惠? 本身打算用匯豐信用卡賺獎賞錢
衞訊會員先有得買
nomad我留意到佢款active strap,但官網sold out
巴打指錶定錶帶?
錶我應該會買金鋼
因為見好多人話銀鋼易有髮絲花紋
錶帶金我覺得金鋼金帶 好似好over
上次又唔記得叫精靈拎埋銀帶襯下
過兩日去又再排過隊先
而家walk in仲有冇機會買到藍色case 44mm
升晒喇
我所有 Apple 產品電話錶電腦 TV 都係最新 developer beta

唉 ... 暫時唔理住
等 beta 2 啦
我樓下間衛信有貨
不過我冇會員,買唔到...
好想買但係唔知出邊邊度有貨唔想鳩fingfing
nomad又係本地舖頭大把
官網除非有限時discount,
否則喺本地買仲方便價錢差唔多
防水果條之前想過買嘅,
不過未坐言起行
可唔可以直接用s3 trade隻s6㗎?
知道點解GMT錶面冇香港了
我樓下有44 gps, 黑,紅 同 44嘅lte 黑
問緊人借wilson 會員

要唔要幫忙?
我睇阿康介紹,好似真係唔錯
Nomad用料又唔洗質疑,真係有啲心動..
但官網sold out, 香港都未必有貨
大家係咪都「香港」
試用一陣倫敦東京覺得有啲怪
哈 ...我就係 set 咗倫敦 & 東京
周圍行下,港島東電器鋪大機會有
持有nomad active 同nomad titan 黑。

兩條都係好,好產品,唔會買錯。nomad 鋼帶可能係質素幾好又幾平的少數選擇。

Nomad Active 皮帶就係防水好,佢個iphone active 皮套依方面就非常正。

不過,我會建議大家皮帶質素效果行先,唔一定要諗active 諗防水。因為皮帶本身就係休閒場合為主,唔防水都問題不大。
衛訊仲有貨咩
有, 只限會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞