Apple Watch 用家討論區 (40) 睇#1啦問問問

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
知自己實撞唔岩時間收貨
所以尋日apple store㩒左隻直接pick up
依種mon po feel又幾過癮
美國好多公司都係5day work
評測同外國討論好多人都批評緊黑鋼變左石墨鋼。同時,ti 仲係叫space black.

你最好睇一睇實物。

Ti 係apple watch edition, 會有多條膠帶,預設兩年保。

如買Apple care + 會變成三年,但更貴。
我戴44
至弊喺DG買咗灰色硬食咗條膠帶吖嘛
所以就係度諗緊邊條好
其實兩條都差唔多
自卑心作祟
認真揀既話.......
我會揀下面脈衝紫色
我就唔信佢會hold住啲件兩日都唔上飛機
想迫爆佢個倉咩
睇apple watch款冇精靈跟不如上網睇算啦
好多款都要精靈係櫃入面攞出黎先睇到
apple watch 到今時今日係好正。價錢都封左頂最多都係10k 左右。就算買隻SE, 都完全唔會覺得cheap.
有科技感 tri-skin全貼合玻璃貼
去得試戴唔會零認知咁去
屌嗱星我問門口個藍精靈今年米蘭係咪有顏色
佢反問我邊條係米蘭 我即刻遞起隻手比佢睇
有人喺telegram 度放44mm 藍色,gps+lte
係咪有人搵緊?
希望隻watch真係聽日到
6百幾屌隻s3二手玩下嘅話點睇
放心好多巴打一齊等緊
買左銀titanium嘅巴打配緊咩錶帶?
睇官網夾石墨米蘭好似幾好
想拎實物玩下但去士多問過好似全港都未有demo
買咗軍綠solo loop
但應該除咗落街跑步之外其餘時間都用返link bracelet
買咗啦
聽日去尖咀攞
其實係本身條膠帶太唔習慣先會話想買過條啫
遲吓等black Friday 再買皮帶
清,好有錢
唉都係
先敬羅衣後敬人
materialism/capitalism社會就係咁撚傻閪
送貨個啲 會唔會提早出貨架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞