Apple Watch 用家討論區 (40) 睇#1啦問問問

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想買Uniq Kronos Duffle
武廢搞到 長期冇貨
係NOMAD 買左錯條皮帶 有冇人岩 可平讓

有意請PM
https://t.me/pbigbig
想買條nomad皮
因為平時都係要着老西返工 配搭皮帶都唔錯

香港邊度門市邊度有得買?星際信和?
apple追蹤件貨個tracking 死埋,出error
可以自己改簡稱
iPhone Watch App>時鐘>城市縮寫
我以為我嘅問題
Ssp 同mk 都一定有,但我諗好快就乜都賣曬。咁多人買新表應該大家都搶緊。

建議一係就狗衝一係就忍一忍
咁聽日一攞到錶之後即刻狗衝先
想請教下大家watchos7 新個GMT watch face 個圈分成兩隻色同會移動係乜野意思???
幾錢
有朋友用緊nomad黑鋼配SS黑,
重量好平衡,成隻份量感十足
但當我借佢條帶試試裝係我隻al度,
就發覺有嚴重錶頭輕錶帶重感覺,
唔知titanium襯al會唔會平衡d?
Tg me la
呢間舖頭喺太子,
我尋日行過仲見到有貨,
你睇啱邊款然後打電話去check吓有冇貨,
有咗落去睇睇
https://www.bidbuy.com.hk/products?query=apple%20watch
Nomad表帶,nomad黑titan 會比nomad黑鋼輕身30g 左右,帶上手係有感覺的。我相信會對平衡感有一定幫助。黑titan 夏天都好舒服,但唔係真係完全唔會花,但真係要用放大鏡先睇到。

但我好建議你等下nomad 特價,black friday 之類。正價應該1800定1900 左右? 唔記得了。

Finally i bought a apple watch se lte
有無人會俾多十幾蚊,搞張esim
啡色銀扣?
Yes 44mm
我都買錯左個catalyst waterproof case 44mm 有無人有興趣收留
有無人之前試過apple store買野 送貨時間係遲過佢預期
紅色順時
藍色逆時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞