[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

好景果時就年年分錢, 武肺影響收入就即cut 隊波既資金去頂
🗞 Bayern Munich are expecting an offer from #mufc for Thiago Alcântara. United have already contacted the player’s representatives. #udlatest [@cfbayern, @StretfordPaddck]
Bayern Munich are still expecting an offer from #mufc for Thiago Alcântara. His move to Liverpool depends on Georginio Wijnaldum #mulive [@cfbayern, @StretfordPaddck]

https://twitter.com/utdreport/status/1306227119299719172?s=21
我祝格拉沙全家中肺炎
唔使諗啦 擺到明曼一想出手 猁就自然會出手
球員本身都唔係首選過曼
Bam左紐個deal
我估會再黎睇下沙地個邊幫下手買到曼
連狗仲未做嘢
隻老鼠仲周圍走
猁賣到老母先會買
冇Reguilon
轉買Thiago?
猁唔買人都冇問題 本身成個架構已經成熟
曼個陣執極執唔完咁
#mufc are still convinced they can sign Jadon Sancho. #udlatest [@FabrizioRomano, @podcastherewego]

自信滿滿
真係好想試下落去中下游
睇下格狗仲驚唔驚
咁點解唔覺曼急賣人?
屌木狗還屌木狗
唔駛幫摩狗洗白
摩狗買撚左幾億 都係成pat屎咁
曼今季快d收皮,有前四竟然咩人都買唔到
成班冗員又清唔到
呢家生活已經咁抑壓仲要比班仆街垃圾管理層搞鳩成個轉會窗
普巴原本話轉會期間傾續約不過睇到曼個轉會操作應該都唔會續啦,之後下季就會free比狙或者蝗
頭個幾隊都補左幾強,So9連 push 都唔用力去push下,日日係到對外講好說話連少少要求都無,以佢既winning eleven 打法隊波今季真係唔會頂到幾耐
真係除時會比班波激死自己多過去enjoy睇波
有自信毒男
摩狗係最狗果個
完全為私利, 最好快D 死
🗞 Ivan Perišić and Douglas Costa have been offered to #mufc. United are not convinced about Costa, mainly due to his injury record. Perišić is not being discussed at the moment. Jadon Sancho remains the primary wing target. #udlatest [@FabrizioRomano, @podcastherewego]

其實可能so9右翼交名只係交sancho
希望今季保得住前六
其實一直都有人對我地堆垃圾有興趣
係賤種木狗係都要多幾m唔肯放
你唔放 細緊rojo下年就free走

即係話黎緊1年要白比錢養廢柴
下年一蚊都收唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞