[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
因為有沙爺先唔洗做水魚
如果唔係沙爺 VDB 50m over
無sancho bale thiago reguilon grealish
俾個brooks 我都丁啦
唔係沙爺 應該仲係monitoring no official bid 然後俾人買埋
不了 買邊個佢兩個都要死全家
咁撚高人工做文員,係我都唔走啦。
清新落河今年唔賣下年實free走
Has shown concrete interest in VDB but still yet to have an official bid. No agreement between the two clubs.
鍾斯個2023真係
personal terms ,agent fee ,wage not a problem
續lin就燒鳩木狗春袋啦
我捐左1£買Jadon Sancho
你呢?
捐錢燒鳩木狗格狗屋企好似實際啲
Date of last contract extension: Feb 8, 2019
4年半+ Option for a further year 係咩玩法
應該最後幾日死死氣俾足120m
大家唔洗咁灰 等睇星期六蘇sir 又用黑暗兵法輸一場逼宮
不過到時個價可能係140m
算吧啦 木狗格狗唔撚會買㗎啦 佢哋預左帶埋啲錢入棺材
真係玩fm咁,續嚟賣On L 9
算吧啦,唔會俾錢架喇
今個星期所以DEAL都負進度
好波 木狗格狗
有無中超球隊想買獌啲冗員呀
還掂都係 早一年free走唔使俾人工
SoB都唔出
人地去d 次級賽賽大把好野執啦
巴打竟然會諗得咁美滿
Ed Woodward in 2014: “We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of. Watch this space”

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞