[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
冇講錯
其他隊真係發夢都估唔到我地柒成咁
個人都覺得會簽,不過搞到咁就算簽到都冇左一個月前嘅興奮
曼迷一人一篤口水都浸死你啦死木狗
英國手足做野啦好嘛
有一個收購 贏左猁
木狗真係
死木狗唔撚識踢波就走啦 生意佬
極度懷疑活華特有鋪panic buy 癮
跟機得唔得
有冇人買apple watch
隔兩個禮拜就轉會負進度 爽
去到呢刻仲有人ff緊會買到人
轉會幾時deadline?
完咗
Donny van de Beek: “Everyone has helped me a lot and wanted to make me feel at home.

“It’s a family club, I feel this already from the first seconds I have been here."

好彩唔係第一日想番阿記
Atletico Madrid, Aston Villa, Leeds United and Leicester City are all interested in Emi Buendia. Norwich value the player at £10m-£15m.
買呢個啦平到咁,順手執埋Max Arrons,BW打住左閘先
對唔住沙爺我地捉左vdb 上賊船
等睇ajax今年又入4強
曼聯分組賽出局
摩佬自己好快玩完
佢怕D咩
佢怕乜轉頭就炒
佢破壞力真係好驚人 唔止搞死好多球員 依家仲要搞死幾隊波
列基朗
岩, 摩佬完全唔會睇長線

一於續lin 比佢打左閘, sure win
過熱刺了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞