[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我屌你老母木狗格全家都中武肺加生Cancer生不如死呀
連列古龍難道低到咁都傾唔到
日日係到扮大頭鬼,拎到前四反而嘜鳩都買唔到
VDB仲要係沙爺幫手先有
成個轉會話追Sancho 追你老母個閪咩,根本格狗就唔撚想比呢筆錢出黎
有個咁食屎垃圾冚家剷班主先會有個廢物自大但弱智既管理層
咁撚樣先可以搞鳩死曼聯
今季真係原季開陣我一蚊都唔會買曼聯野
波都唔撚睇呀,快撚d降班啦
諗起完季Matic仲話今年爭冠真係笑大人個口,你望下你個管理層有咩行動先啦,人唔笑狗唔吠咩
Sob 咪仲笑笑口幫上面班仆街啦,唔再比壓力你自己都頂唔到半季
無事發生繼續扮工
早晨 想問烈古龍done deal未(熱狗)?
買唔到烈古龍就算啦
All in右翼唔該
追唔到辛祖 就plan b啦屌
老實講 曼咁既級數球會點肯接受buy back clause,但唔肯出多啲錢都係要屌
每朝都令人好撚失望
格狗木狗真係好撚野
同意 咪比多10m收佢皮 起碼有心買先 又要平 又要無buy back 比人hijack 預左
由鳩摩佬hijack啦
山狗同廢特有辦你睇
唔爭了
好明顯蝗唔爭嗰10m,寧願搵接受buy back
正,慳返唔使買
35m buy back
講真都真係幾難accept
熱狗肯接受原價buyback由佢買
摩狗買bale 會唔用lucas 同荷蘭仔
bale 真係要唔要都罷
個狀態同心態都唔知點
一半人工都要成300k
Plan b話係bale,哥斯達同牙佬
想要邊個
今個夏天真係災難級
Ronald Koeman saw in Romelu Lukaku (27) the perfect striker and he was a great objective of the Dutch coach. However, the economic issue made the transfer impossible. [cat radio]

想像唔到Kaku踢疤
木狗今年果種柒撚懞懞
同佢第一季接手一撚樣咁閪廢
ibanker?? 七仔收銀都醒撚過牠
借爛牙我okay
Btw 其實係蝗見熱狗肯幫佢食bale舊屎 又咁好俾佢原價+buy back先放烈古龍俾daddy
根據過往經驗 每次蝗狗賣出去既有buy back 既多數都會買返返黎 連馬里安奴呢d二三線料都唔放過
所以結果最後烈古龍係9成會返蝗 唔覺買唔到有幾可惜
添曲=木狗
就係因為係ibanker先鐘意講數
Bale個週薪真係痴撚線
先唔講佢比光頭佬雪左咁耐
本身都傷多過踢
老豆都係玩一兩年 摩三都炒硬
球員buyback點會唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞