[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
夠膽講最唔想攬炒果個一定係SO9
佢成世人得呢次機會教曼聯
個clause應該係球員/agent要求啦
你唔肯 佢咪唔黎
下年清少個山狗
車仔同我地都係唔肯接受buyback 估唔到熱狗肯制
究竟木狗想點
佢經理人set release clause咪又係驚多仔開天價
Reguilon was 100% going to Manchester United. Every single Spanish source said it. The buyback clause wasn’t the only problem either but United simply did not want to pay the €30m and Madrid wasn’t budging on the price or the clause.
So9慳嚟有錢分咩
Sancho筆錢唔用就格狗袋
佢經理人咪肥佬
摩狗:無成本,又可以玩嘢,點解唔做?
所以擺到明當多仔係跳板
不過多仔都唔介意
上面推賣唔去既+屎波 成6,700k 週薪

之前清山狗張約
加加埋埋可以少1m一星期......dllm 木狗美國佬....呢道夠前中後入返個世界級起既人工
問題係無右翼揀得落手
你仲唸到咩人
Cls簽個沙夏都收貨
一直覺得辛祖唔黎唔緊要
你要補到右翼先得架
乜柒都冇
你咁諗會開心d既
畢竟唔好對木狗有期望係岩既
戰術又冇plan b
買人都冇plan b
屌你老母 成隊搞緊乜撚野
格狗木狗驚緊武肺有second wave
係呀
不嬲無歐聯先買人
有歐聯就唔買
所以隊波咪季季aim前四囉
我都想知
買人好似鳩買咁
買唔到人都算數 人都賣唔到呢個真係唔知想點
要出糧比佢地都唔係重點
浪費人地青春先係問題
好似史摩呢啲爭少少咪放 大家好黎好去
人地係意甲踢得幾開心
搞緊攤屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞