[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
仲燒? 買起埋佢 同格狗 我夾錢
There is no chance that Manchester United will buy or even loan Gareth Bale this summer #mufc #mujournal [@AndyMitten]

Manchester United will not move for signing Uroš Račić this summer #mufc #mujournal [@lauriewhitwell]

Manchester United have held talks with Thiago but he wants Liverpool as his next destination #mufc #mujournal [@lauriewhitwell]

轉會窗已完,大家可以回家了
點球佬真係好撚變態
1. 毅進星 $100
如果唔係買咗VDB, 木狗俾人溶咗未
捐完入晒格狗袋
我決定綁架木狗
有無巴打約翰
木狗:快點綁架我

戲都唔洗做
其實我覺得今次木狗做得岩wo

邊有可能回購無錢賺,幫你養仲要蝕比你 衰撚過借

快啲出火魔啦屌
頂住牙gum
琴晚吵咗成晚回購,結論係咩?
你落場搏吓點球
ddg跌watt姐,未至於差到咁
結論係木狗企硬,老實講今次佢無錯,咁屈辱條款留返俾熱狗做

buy back都可以接受嘅話,一早食release clause搶夏蘭特啦,點解要為呢件左閘開先例
咁又點
原陣+vdb開季
真係諗唔到邊個龍可以一季閪到又甩手又省鳩對面前鋒
有啲年青巴打似乎唔知以前鍠狗點撚尻我地
沙爺可唔可以放個拿尼斯同左閘黎
如果有埋onana就very good了
成個星期都黎緊啦
碧咸 雲佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞