[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
木狗好明顯係咁諗, 呢班友貼一半人工人地都要諗諗

Sergio Romero £70,000 2021-06-30
Marcos Rojo £80,000 2021-06-30
Juan Mata £160,000 2021-06-30
Jesse Lingard £100,000 2021-06-30
Phil Jones £75,000 2023-06-30
Andreas Pereira 24 £30,000 2023-06-30

睇嚟都係坐埋呢季free走
所以咪人地用緊辛祖夏蘭特,你仲諗緊幫人養仔囉
我唔係講緊佢身價值唔值

冇記錯爆炸當年係7月買就23M, 過咗release clause deadline 先panic buy 27M
literally 係買貴咗4M
好撚燥屌你老母木狗
睇黎冇火魔都唔會有奇績
12月嗰陣邊會諗到有前四
李城自爆得益者係軌唔係曼
唔好忘記我曼第三, 軌先係第四
仲有嗰grant
而家免費比其他球會睇下有冇人要好過啦,一係好似達米安咁收個一二百萬,下下度到個價咁高係到養冗員仲蝕過賤賣
騎住垃圾軌
祖記今年都係咁
冇買家直接同西瓜恩基迪拉解約
踢好開季2場波先啦
呢家買咩人都夾唔切頭2場波
用緊辛祖夏蘭特又點, 冇盃捧咪一樣俾人屌
除非你係J 未來個D on9球迷

仲有講球星, 而家我曼普巴bruno 差過辛祖夏蘭特咩
咁攪法其實都預視到同上季差唔多情形
又係無翼 兩閘無攻力
完全無解決到個問題
垃撚圾 木狗格狗屌你哋老母 死全家 肢解去餵狗吧啦
Bruno Fernandes £180,000
Harry Maguire £125,000
Dean Henderson £120,000
Donny van de Beek £110,000
Aaron Wan-Bissaka £90,000
Daniel James £45,000

蘇蛇新簽嗰班人工大致算正常, 明顯係想搞返好人工架構, 係dean仔嗰份貴咗啲

山狗 ddg份人工根本亂嚟
曼迷揚言格拉沙要為辛祖轉會失敗付沉重代價
曼迷強烈譴責木狗收購球員不力
曼迷表示「木狗這一弱智行為,令人震驚,充分暴露了曼聯某些管理層的無腦思維,不僅嚴重損害曼聯的聲譽和形象,也嚴重影響曼聯出聯歐聯的機會。」
曼聯前四無望,對格拉沙家族自身無益,完全是搬起石頭砸自己的腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞