[曼區永不倒 邁向一千大關]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[999]

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
🗞 Jadon Sancho has told the Borussia Dortmund board last week that he will not go on strike for a transfer. #udlatest [@FabrizioRomano, @podcastherewego]
無30m都唔放啦,意甲最佳
肺炎價15m即放
第三季叫簽麥龜佩利鍚一個都冇簽
Respect
咪撚黎死獌狗呢d垃圾閪隊
Sancho自己唔想同多蒙特關係變差,多蒙特企硬即磅億二
依個情況已經個幾月,唔好再ff 咩等多蒙特買替補,當年賣丹比利都係唔理依d照賣
Fab ornstein都講到口臭,億二or goodbye
兩季簽左咁多都叫玩野?
再講簽完之後隊波攞咩成績先?定係一定要有求必應先得?
btw,佩利錫要拎馬仔去換,你自己諗
不嬲都話賣人先有可能,出埋公開信話冇錢,點會之後又無啦啦攞億二出黎買sancho
終於sancho開到口
唔使再j了
所以賣人要strong hold
一直都唔會expect 佢罷操,佢番多訓練營已經可以死心,果陣bild 果堆德媒已經話sancho 會respect the club
所以格狗死全家
無j好耐
木狗條廢柴會咁快做到野咩
一個轉會窗做到啲咩呀
格拉沙NFL隊坦帕灣海盜今年三月先3,000萬美金年薪簽Tom Brady,對住曼聯就係咁吸血
#GlazersOutWoodwardOut
大把英超隊想要(好似係)
無錢就賣盤啦 我柒唔信無油王想買
屌奶星 回塘未呀佢?
冰人靚仔好多
獌狗話無錢 傻仔先信
真係冇,因為格拉沙攞哂
咁係格拉沙唔肯比錢
唔係獌無錢買囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞