[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
季尾特價想印波衫
想問下第三作客係咪正常都用兩季或以上?

皇馬唔洗諗
一定會改樣

thanks ching
收工去睇下件第三作客
見到官網件第三作客貴過主場 仲諗住佢會用多季

三客配歐聯章
冇得輸
季尾特價想印波衫
想問下第三作客係咪正常都用兩季或以上?

皇馬唔洗諗
一定會改樣

thanks ching
收工去睇下件第三作客
見到官網件第三作客貴過主場 仲諗住佢會用多季

三客配歐聯章
冇得輸

好靚
其實高仔尋日打防中位成日由後場扭上去真是好危險
過唔到就變罪人

其實佢都唔係防中,佢根本要打一格先最好

Lass diarra
格狗下場如果豬埋比皇蘇就篤定降班
咁就唔洗驚佢地對我皇出盡奶力了

仲有Isco份約
皇馬拎聯賽 馬拉加有錢收
呢幾年都拎唔到

馬拉加,你班西波淨贏歐洲
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

我覺得拉辛拿迪亞拉其實幾勁
如果沙比早小小黎 拍住佢
可以好屈

佢本身防守技術雖然唔係標青 但好搶得好爛打 覆蓋範圍又大
光頭佬冇理由察覺唔到用Isco 達仔好好多
一定係佩狗個仆街從中作梗
光頭佬冇理由察覺唔到用Isco 達仔好好多
一定係佩狗個仆街從中作梗

佢冇腦架
  《阿斯報》賽後指出,伊斯高開始將神奇表現變為日常,在皇馬,伊斯高這樣的球員讓球隊的A計劃和B計劃變得難以區分。而值得一提的是,伊斯高還是皇馬的吉祥物,在他上場的比賽里,皇馬已經有45場沒有輸波了,如果算上西班牙國家隊的比賽,那他的不敗場次已經達到了50場。最近45場伊斯高上場的比賽,皇馬取得了37勝8平,包括上季的歐冠盃4強、決賽,在魯營的兩場比賽、歐洲超級盃的比賽,作客對馬體會的比賽、世冠盃的決賽以及近期4比2戰勝拜仁的比賽。

地方的伊斯高需要出埸機會
留意到疤狗係咁J後備軍
仲未買11冠波衫
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

可以好屈

Lass真係好勁,d遠射30,40碼射埋去球球世界波
下場又見到賓周
仲未買11冠波衫

買左4件
下場又見到賓周

幾時坐監
岩岩坐地鐵見到2個ISCO
一個今季客2,
一個GAY PINK, 同我撞衫
邊位巴打呀
阿維係我師弟
有咩得罪大家見諒 想屌柒佢請自便
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

可以好屈

Lass 佢係打防中但有攻中既心,所以一出佢就後面M字腳
同埋我想講個陣沙比同Lass係一齊黎架...個陣皇馬係買卡卡,c朗,沙比,lass,賓施馬,成個中前大執架...
不過個陣執個陣執極都執唔掂咁解
岩岩坐地鐵見到2個ISCO
一個今季客2,
一個GAY PINK, 同我撞衫
邊位巴打呀

Gay pink應該係會員摩迪黎
佢黎到連登改名背叛左伊斯糕
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

可以好屈

Lass 佢係打防中但有攻中既心,所以一出佢就後面M字腳
同埋我想講個陣沙比同Lass係一齊黎架...個陣皇馬係買卡卡,c朗,沙比,lass,賓施馬,成個中前大執架...
不過個陣執個陣執極都執唔掂咁解

經歷過6條A,施丹帶柏雲既ON9組合時代,卡比路反CUP西甲,個陣都係未執得掂皇馬個防中
我印象中個陣防中有古迪,碧咸,加維臣,加高,De la red(呢個真係可惜,個陣俾人稱為西班牙既中場天才,但有心臟病),都係未解決到,到買左lass同沙比,都係搞唔掂個中場攻守平衡
阿維係我師弟

渣維係我隻狗
阿維係我師弟

渣維係我隻狗

Gap王一街老襟

Gap囝啲口味幾重下😕😂
尋晚邊個motm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞