[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
佩狗
【轉會傳聞】佩雷斯「搞鬼」,巴爾或被皇馬清洗?

日前,有西班牙媒體聲稱,皇家馬德里既陣容將會喺今個夏天,出現嚴重的變動,除咗占士洛迪古斯、比比等球員有機會離隊之外,盛傳「大聖爺」巴爾都好有機會走人。

西班牙《世界體育報》指出,皇馬主席佩雷斯對於巴爾已經失去耐性,因為呢一位既威爾士國腳近季不時受傷,球會表現仲不斷下滑,所以佩雷斯希望喺「大聖爺」有價有市既時候,將佢賣走,換黎一大筆既轉會費。

據了解,皇馬打算幫巴爾標價1.2億歐元,希望能夠吸引一眾既潛在買家「落Bid」。有消息指,打算簽入呢位前熱刺核心既球會包括曼城、曼聯同埋車路士。

賣走巴爾之外,皇馬好可能會用呢一筆既收入,收購摩納哥「新亨利」麥巴比,或者多蒙特前鋒奧巴美揚。

參考:
http://www.express.co.uk/sport/football/796887/Real-Madrid-News-Gareth-Bale-Barcelona-Lionel-Messi-El-Clasico-Florentino-Perez-La-Liga

我中文唔好
咩叫嚴重變動
Btw 新享利就等多排啦
奧巴我就冇興趣
淨係屈速度但基本功唔好射門又廢過廢沾
我不如留廢沾
Btw拖最欣賞嘅世三呢?
巴利換大巴拿

Bale其實可能無隊想買

打英超實屈到人機
巴利換大巴拿

打英超實屈到人機

應該係無隊敢買
1億買玻璃人
巴利換大巴拿

打英超實屈到人機

應該係無隊敢買
1億買玻璃人

點屈啊
佢打西甲都咁易傷
巴利換大巴拿

打英超實屈到人機

應該係無隊敢買
1億買玻璃人

點屈啊
佢打西甲都咁易傷

我覺得佢係因為無空位佢爆
加速幾步又要剎制先搞到易傷
打英超多d位比佢帶波應該會好d既

會報恩嗎?

會報恩嗎?

自己打好d唔失分先算啦

日前,有西班牙媒體聲稱,皇家馬德里既陣容將會喺今個夏天,出現嚴重的變動,除咗占士洛迪古斯、比比等球員有機會離隊之外,盛傳「大聖爺」巴爾都好有機會走人。

西班牙《世界體育報》指出,皇馬主席佩雷斯對於巴爾已經失去耐性,因為呢一位既威爾士國腳近季不時受傷,球會表現仲不斷下滑,所以佩雷斯希望喺「大聖爺」有價有市既時候,將佢賣走,換黎一大筆既轉會費。

據了解,皇馬打算幫巴爾標價1.2億歐元,希望能夠吸引一眾既潛在買家「落Bid」。有消息指,打算簽入呢位前熱刺核心既球會包括曼城、曼聯同埋車路士。

賣走巴爾之外,皇馬好可能會用呢一筆既收入,收購摩納哥「新亨利」麥巴比,或者多蒙特前鋒奧巴美揚。

參考:
http://www.express.co.uk/sport/football/796887/Real-Madrid-News-Gareth-Bale-Barcelona-Lionel-Messi-El-Clasico-Florentino-Perez-La-Liga

On9 你話簽dybala hazard 都無咁嬲
賣完買個廢d既
同賣迪馬簽占有咩分別

簽奧巴馬返嚟開party
新享利睇定啲先啦
獌個新享利第一季咪又係勁到癲

參考:

賣完買個廢d既
同賣迪馬簽占有咩分別

會報恩嗎?

自己打好d唔失分先算啦

駁唔到
比多d時間班後生仔好過啦
今晚踢先 拎定船飛出黎都得了
今晚一定又係bbc

參考:

賣完買個廢d既
同賣迪馬簽占有咩分別

1.2億
8折賣得翻出去都偷笑啦
黎咗咁多年
唔好話神射手
連車尾燈都見唔到

人地年年都有兩個同阿朗爭
今晚贏到 抽兩個絲打幫我含

皇區冇絲打

皇區冇絲打

好似有一個 結衣g

大家唔好中伏,上次唱完仁k啲囡話你碌野臭

皇區冇絲打

好似有一個 結衣

搵南g啦 結衣淨係幫我一個含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞