[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
https://instagram.com/p/BTcFXbXhwxU/
J死人
阿朗

就係果場和左宣佈聯賽收皮

希望今晚班大帝生性
呢排又傳返ddg
唉今年keyword的確有d跌watt
mola mola

沾屎 go mu la diu

可能要佢打後備 未必賣
呢排又傳返ddg
mola mola

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

阿維同我含作啦 我唔叫你49000 ok?
呢排又傳返ddg
mola mola

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

阿維同我合作啦 我唔叫你49000 ok?
今晚係賓周馬就吾睇了
今晚係賓周馬就吾睇了

有啲野大家都明既
今晚係賓周馬就吾睇了

有啲野大家都明既

😔
今晚係賓周馬就吾睇了

有啲野大家都明既

😔

我都明。
今晚係賓周馬就吾睇了

有啲野大家都明既

😔

我都明。

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

阿維同我作啦 我唔叫你49000 ok?

Gay

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

Gay

施丹:C朗拿度踢任何位置都得

皇家馬德里將在西甲聯賽遇上華倫西亞,施丹大讚C朗拿度能力超凡,無論踢哪一個位置都會有好表現。

32歲的C朗拿度連續4場西甲沒有入球,不過他在歐聯八強對拜仁慕尼黑時炮製5個入球,表現仍然出色。

皇馬即將主場鬥華倫西亞,施丹大讚C朗拿度仍然優秀:「C朗拿度可以打翼鋒,也可以踢中鋒,可以勝任幾個位置,絕對是偉大球員。他有差不多400個入球都是踢翼鋒時取得的,這點實在可怕。」

「至於加里夫巴利受傷,我仍然未決定誰來頂替他,不過我也有很多選擇,例如賓施馬,賓施馬和賓施馬。最重要是找出最佳狀態的人,我相信球員的能力不是問題。」施丹說。

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

阿維同我合作啦 我唔叫你49000 ok?

All go暴聯la diu

又玩紅色人圍熱狗

獌維confirmed

是咪有5會

冇😁

混種狗又有咩可怕喎

Gay

打錯字都要屈
【轉會傳聞】佩雷斯「搞鬼」,巴爾或被皇馬清洗?

日前,有西班牙媒體聲稱,皇家馬德里既陣容將會喺今個夏天,出現嚴重的變動,除咗占士洛迪古斯、比比等球員有機會離隊之外,盛傳「大聖爺」巴爾都好有機會走人。

西班牙《世界體育報》指出,皇馬主席佩雷斯對於巴爾已經失去耐性,因為呢一位既威爾士國腳近季不時受傷,球會表現仲不斷下滑,所以佩雷斯希望喺「大聖爺」有價有市既時候,將佢賣走,換黎一大筆既轉會費。

據了解,皇馬打算幫巴爾標價1.2億歐元,希望能夠吸引一眾既潛在買家「落Bid」。有消息指,打算簽入呢位前熱刺核心既球會包括曼城、曼聯同埋車路士。

賣走巴爾之外,皇馬好可能會用呢一筆既收入,收購摩納哥「新亨利」麥巴比,或者多蒙特前鋒奧巴美揚。

參考:
http://www.express.co.uk/sport/football/796887/Real-Madrid-News-Gareth-Bale-Barcelona-Lionel-Messi-El-Clasico-Florentino-Perez-La-Liga

On9 你話簽dybala hazard 都無咁嬲
賣完買個廢d既
同賣迪馬簽占有咩分別
樓上講得好
佩狗會賣猩猩 搵鬼信
【轉會傳聞】佩雷斯「搞鬼」,巴爾或被皇馬清洗?

日前,有西班牙媒體聲稱,皇家馬德里既陣容將會喺今個夏天,出現嚴重的變動,除咗占士洛迪古斯、比比等球員有機會離隊之外,盛傳「大聖爺」巴爾都好有機會走人。

西班牙《世界體育報》指出,皇馬主席佩雷斯對於巴爾已經失去耐性,因為呢一位既威爾士國腳近季不時受傷,球會表現仲不斷下滑,所以佩雷斯希望喺「大聖爺」有價有市既時候,將佢賣走,換黎一大筆既轉會費。

據了解,皇馬打算幫巴爾標價1.2億歐元,希望能夠吸引一眾既潛在買家「落Bid」。有消息指,打算簽入呢位前熱刺核心既球會包括曼城、曼聯同埋車路士。

賣走巴爾之外,皇馬好可能會用呢一筆既收入,收購摩納哥「新亨利」麥巴比,或者多蒙特前鋒奧巴美揚。

參考:
http://www.express.co.uk/sport/football/796887/Real-Madrid-News-Gareth-Bale-Barcelona-Lionel-Messi-El-Clasico-Florentino-Perez-La-Liga

買世三定士巴拿
巴利換大巴拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞