[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

光頭佬應該只係教大家點攻
差唔多場場都無clean sheet;
左右閘特別細佬今季幾多cut-inside同後上補射;
連中堅都入好多波就知

攻唔爆人就被人攻爆,尤其擔泥正選

今季擔泥偶有佳作
但防守都係咁撚垃圾
其實尋日第一球截得幾靚

尋晚第一球有好大功勞

啲防守災難級
入返兩球就話啫

咪國王盃入左兩粒囉

入自己兩粒

同6煙個陣一樣星級前場,災難級後防
Deportivo coach Pepe Mel has been astonished with Iscos’s performance.

Iscos’s excellent appearance in the first half pushed Deportivo’s coach to do something funny in the tunnel before the teams came out on the pitch to play the second half.

He was captured by the cameras inside the stadium saying to Isco: “If you want you can play 20 minutes here for us (Deportivo)”.

Isco was also speculator in the second half and the cherry on the cake was the goal he scored before being replaced, who then was applauded even by the local fans, something that does not happen to many players in the away field.

我伊真係勁

球王級

話機師好過james位手足盲反到咩程度

機師呢半季真係…衰過柏度里安

睇佢射波好嘔血 衰過學界

幾球必入都可以唔入

偷偷告訴你,其實達仔都係
利申:迷達迷伊

達仔起碼交到貨

仲有,重點係達仔24仲有得發育
賓29

達仔西甲平均81分鐘入一粒,僅次於小花

攻唔爆人就被人攻爆,尤其擔泥正選

今季擔泥偶有佳作
但防守都係咁撚垃圾
其實尋日第一球截得幾靚

尋晚第一球有好大功勞

啲防守災難級
入返兩球就話啫

咪國王盃入左兩粒囉

入自己兩粒

以前:前場美如畫,後防爛到炸
而家:前場柒如鳩,後防爛到炸

今季擔泥偶有佳作
但防守都係咁撚垃圾
其實尋日第一球截得幾靚

尋晚第一球有好大功勞

啲防守災難級
入返兩球就話啫

咪國王盃入左兩粒囉

入自己兩粒

以前:前場美如畫,後防爛到炸
而家:前場柒如鳩,後防爛到炸

由聖卡到依家拿華斯/卡斯拿 救左幾多次全家
發現光頭成日都參與練波
技癢

咁佢基本功真係勁過晒成隊皇馬既...
發現光頭成日都參與練波
技癢

FB成日post熱身練one-two再撞射
但比賽係無見過咁做
發現光頭成日都參與練波
技癢

八奇思想領域,俾你睇到一d唔會用到既野
發現光頭成日都參與練波
技癢

單論基本功,應該得禾朗見到車尾燈
發現光頭成日都參與練波
技癢

C朗基本功...皇馬黎講其實唔算特別勁...佢係屈身體質素...咁當然對比BALE一定勁過佢
發現光頭成日都參與練波
技癢

施丹身型算高大
但下盤好撚穩
所以後生唔連好基本功
等到老左體能屈唔贏人地嘅時候
就含晒
沾屎哩家落到場都仲話有貨交
不過我覺得佢高峰期一定短過伊斯高
佢嘅基本功係皇馬全隊average以下
但話佢嘅射門同把握力拍得住我朗都唔算過份
發現光頭成日都參與練波
技癢

FB成日post熱身練one-two再撞射
但比賽係無見過咁做

1 2撞射
一組動作練左傳波 接應 同 射門
不停做都正常

同埋拖舟回比佢射個腳多數都比位 練埋進攻走位
發現光頭成日都參與練波
技癢

施丹身型算高大
但下盤好撚穩
所以後生唔連好基本功
就含晒

盤傳帶射 無撚左兩樣

一名熱刺球迷在上周足總盃四強賽後遭毆打至重傷,消息指他因被其他熱刺球迷誤認為車路士「粉絲」而惹禍,事件亦獲當地警方高度關注。
事件受害人Michael Voller為熱刺球迷,據指他在一間餐廳外與一批熱刺球迷迎面而過,惟卻被對方誤當為對手車路士的球迷,結果被毆打至重傷,他面部有骨折,眼部亦有傷,事後需要送院,而醫生指其視力可能會受永久性損傷
當地警方表示高度關注事件,又呼籲知情的熱刺球迷勸涉案人事自首:「這種暴力行為在足球界是絕不容發生的。我希望知情人事盡快提供消息,還這名自小便是熱刺球迷的年輕人一個公道。」
CLS

大家唔好得罪牙禿 佢唔係人咁品

一名熱刺球迷在上周足總盃四強賽後遭毆打至重傷,消息指他因被其他熱刺球迷誤認為車路士「粉絲」而惹禍,事件亦獲當地警方高度關注。
事件受害人Michael Voller為熱刺球迷,據指他在一間餐廳外與一批熱刺球迷迎面而過,惟卻被對方誤當為對手車路士的球迷,結果被毆打至重傷,他面部有骨折,眼部亦有傷,事後需要送院,而醫生指其視力可能會受永久性損傷
當地警方表示高度關注事件,又呼籲知情的熱刺球迷勸涉案人事自首:「這種暴力行為在足球界是絕不容發生的。我希望知情人事盡快提供消息,還這名自小便是熱刺球迷的年輕人一個公道。」
CLS

大家唔好得罪牙禿 佢唔係人咁品

on撚9
又屈熱狗
發現光頭成日都參與練波
技癢

施丹身型算高大
但下盤好撚穩
所以後生唔連好基本功
就含晒

totti
尋晚搵左幾間都無第三作客

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

發現光頭成日都參與練波
技癢

施丹身型算高大
但下盤好撚穩
所以後生唔連好基本功
就含晒

totti

托迪除左慢全部技術都頂級..
果時傳過佢過黎架

利申 都好鐘意睇佢 係臭脾氣啲

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

加埋擔泥學界防守
組返個學界三人組

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

加埋擔泥學界防守
組返個學界三人組

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞