[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
發現光頭成日都參與練波
技癢

咁佢基本功真係勁過晒成隊皇馬既...

FB成日post熱身練one-two再撞射
但比賽係無見過咁做

Fb po俾你睇即係唔會做啦,俾你捉路呀

沾屎最多咪好少少
都係唔入流架啦

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

加埋擔泥學界防守
組返個學界三人組

學界三寶一齊做下娛賓
帶歡樂比大家

駁唔到

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

加埋擔泥學界防守
組返個學界三人組

學界三寶一齊做下娛賓
帶歡樂比大家

又話唔反沾住
琴晚發晚見到我皇豬左比華西 點算

正常
早場+出正選中場3人組+冇isco

摩daddy果然係真皇

正常

如果....我皇真係輸左 真係唔知點
由領先7分到跌下跌下到平排....雖然打少場

摩daddy果然係真皇

有咁多忤逆子反佢

機師 學界射術
沾屎 學界控球

你條友仔又講得幾岩

加埋擔泥學界防守
組返個學界三人組

學界三寶一齊做下娛賓
帶歡樂比大家

又話唔反沾住

只係話沾士帶歡樂比皇馬姐
邊有反

摩daddy果然係真皇

有咁多忤逆子反佢

正常

如果....我皇真係輸左 真係唔知點
由領先7分到跌下跌下到平排....雖然打少場

比D信心疤狗

摩daddy果然係真皇

有咁多忤逆子反佢

然而,莫拉達在班拿貝的時間可能已接近尾聲因,關他已成為英超球隊車路士和曼聯今夏的羅致對象。車路士領隊干地在帶領祖雲達斯時曾領導莫拉達,所以希望與他在史丹福橋故劍重逢。與此同時,摩連奴亦十分賞識莫拉達,當年摩連奴帶領皇馬時,就給予莫拉達於一隊首次上陣的機會。

消息指,摩連奴已私下與莫拉達接觸,希望游說他加盟曼聯。而他對於這位愛將被皇馬教練施丹冷待,感到十分憤怒,並已聯絡佩雷斯表達不滿,據悉,摩連奴一直與佩雷斯保持聯絡,希望於今夏達成簽入莫拉達的協議。

走左都係抵皇狗死既

BTW 玩fifa 電腦控皇狗
幾年後C7摩迪收山拉膠退化 長期西甲三弟 歐聯16郎
其實下半季卻老同摩迪係咪都沉左?

卻老勁左喎

卻老勁左喎

我都覺卻老勁左 唔再單單傳黎傳去 踢拜仁果場都幾勁

卻老勁左喎

但佢打得多都會感冒童...人地遲早又申請sick leave

卻老勁左喎

啲射門角度冇之前咁盡 下下比人撲到

卻老勁左喎

啲射門角度冇之前咁盡 下下比人撲到

其實卻摩可唔可以唔好同場
卻又唔係鍾意防守
攻擊意欲強
變相加重摩迪負擔滿場飛
見到摩迪場場跑咁多都覺得辛苦
我覺得卻仔要搭高仔/伊斯高
次次我皇失分 對家又跟住失
定喎大家

時至今日 , 奧迪加特的場圴出場時間只有約44分鐘 , 處境當然比他不能在皇馬一線隊上陣更好吧 , 但回看他過去3個月貢獻 , 至今只為球隊取得3次助攻 , 多多少少還是讓部分海倫芬球迷失望 , 當然奧迪加特這次租期是1年半 , 現在才3個月過去 , 還有一季等著他呢 ; 但問題來了, 海倫芬會否讓他留多一個球季呢? 荷蘭方面已傳出球會會提前解除租約於奧迪加特。

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

初初租果十場八場 有睇佢d 精華 其實唔差 key 波 傳送
係隊友廢 把握力差
另外佢都常被犯規

agger
btw 18咋
玩你老母完
次次我皇失分 對家又跟住失
定喎大家

不了。。
我地已經激嬲左巴塞
James Rodriguez is set for a move to Manchester United this summer and will take Wayne Rooney's number 10 shirt at the club, according to Don Balon.

James Rodriguez is set for a move to Manchester United this summer and will take Wayne Rooney's number 10 shirt at the club, according to Don Balon.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞