[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

時至今日 , 奧迪加特的場圴出場時間只有約44分鐘 , 處境當然比他不能在皇馬一線隊上陣更好吧 , 但回看他過去3個月貢獻 , 至今只為球隊取得3次助攻 , 多多少少還是讓部分海倫芬球迷失望 , 當然奧迪加特這次租期是1年半 , 現在才3個月過去 , 還有一季等著他呢 ; 但問題來了, 海倫芬會否讓他留多一個球季呢? 荷蘭方面已傳出球會會提前解除租約於奧迪加特。

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

時至今日 , 奧迪加特的場圴出場時間只有約44分鐘 , 處境當然比他不能在皇馬一線隊上陣更好吧 , 但回看他過去3個月貢獻 , 至今只為球隊取得3次助攻 , 多多少少還是讓部分海倫芬球迷失望 , 當然奧迪加特這次租期是1年半 , 現在才3個月過去 , 還有一季等著他呢 ; 但問題來了, 海倫芬會否讓他留多一個球季呢? 荷蘭方面已傳出球會會提前解除租約於奧迪加特。

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

想當初奧迪加特係FM係-10 妖人
潛力去到200 (美欺都係200)
哩家

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

哩家

荷蘭野都無得出場應該有d問題

好似有場季初一隊落場都唔差 點會搞成咁
阿維係我師弟
有咩得罪大家見諒 想屌柒佢請自便

渣維係我隻狗

Gap王一街老襟

Gap囝啲口味幾重下😕😂

一個迷雲一個佩狗打手 兩個一齊死!

唔好意思 雲加依排氣勢返晒黎

下場再比未來熱收皮 但係都唔會炒

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

哩家

宜家好似係因為合約要求出夠唔知幾多場
唔係就要比出場費 所以先係啲垃圾時間出下

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

哩家

宜家好似係因為合約要求出夠唔知幾多場
唔係就要比出場費 所以先係啲垃圾時間出下

唔係一開始都有正選踢下咩?
做乜搞到咁
卡斯辛奴:巴神普巴占士身價通通過高

意大利射手卡斯辛奴近日點評球壇「名大於實」的球員,特別點名指巴洛迪利、保羅普巴及占士洛迪古斯的表現與身價不乎。

卡斯辛奴談及以上3名球員時,指他們都因為有好的經理人而成功擠身大球會,他接受米蘭體育報訪問時道:「3個名大於實的球員?普巴、占士及巴洛迪利。普巴是否真的值1.2億歐元?於我來說不是。占士值8000萬歐元嗎?不,如果他值的話,那恩尼斯達在他們的年紀應該值多少錢?」

8m就差唔多

倒貼差唔多啦

荷甲隊都彈鐘

屌你改做迷雲

奧迪加特已玩完

初初租果十場八場 有睇佢d 精華 其實唔差 key 波 傳送
係隊友廢 把握力差
另外佢都常被犯規
其實宜家隊垃圾皇轉442應該幾好J
C7 達仔/ 沾屎影鋒
ISCO 摩迪 米路 辛仔/KROOS
馬拉華積
拿華斯
出沾屎可以
只要佢個位老奉唔洗回防
要踢走賓周或C朗
真係屌你老母 隊友下下比直線賓周
波又拎唔到 又比人食埋位
你睇下達仔 就算first touch拎唔到都會用身體拎番個位
又慢又冇身位就唔好踢正前啦
出沾屎可以
只要佢個位老奉唔洗回防
要踢走賓周或C朗

琴晚冇easy goal/機師防得咁好 但都係中後場偷左幾次對手波
Btw train好D體能會更佳
你睇下達仔 就算first touch拎唔到都會用身體拎番個位

琴日Isco兩球直線比佢,
一球開波53秒直入
一球達仔推,龍撲高少少,達仔心口一控傳比屎射入空門

一球開波53秒直入

如果係賓周
一控就甩波

一球開波53秒直入

達仔最少有機會起腳 賓周90%比對手食埋位

一球開波53秒直入

如果係賓周
一控就甩波

真係好嬲

一球開波53秒直入

賓周射達仔第一球應該飛機
然後微笑跑返轉頭
家吓搞到大家要迷占,真係多得賓周同Bald唔少
點解當初唔留西瓜呢,起碼佢真係肯走同係前場同你做搶迫丫

一球開波53秒直入

賓周射達仔第一球應該飛機
然後微笑跑返轉頭

第一球我覺得佢連波都拎唔到
達仔第一球都係用假動作干擾人地後防先拎到波

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

我覺得拉辛拿迪亞拉其實幾勁
如果沙比早小小黎 拍住佢
可以好屈

佢本身防守技術雖然唔係標青 但好搶得好爛打 覆蓋範圍又大

Lass真係好勁,d遠射30,40碼射埋去球球世界波

Lass 佢係打防中但有攻中既心,所以一出佢就後面M字腳
同埋我想講個陣沙比同Lass係一齊黎架...個陣皇馬係買卡卡,c朗,沙比,lass,賓施馬,成個中前大執架...
不過個陣執個陣執極都執唔掂咁解

經歷過6條A,施丹帶柏雲既ON9組合時代,卡比路反CUP西甲,個陣都係未執得掂皇馬個防中
我印象中個陣防中有古迪,碧咸,加維臣,加高,De la red(呢個真係可惜,個陣俾人稱為西班牙既中場天才,但有心臟病),都係未解決到,到買左lass同沙比,都係搞唔掂個中場攻守平衡

直至魔笛嚟咗先勉強叫搞掂

其實都要經過摩佬改善防守同安76調教既433既

沙比同摩佬
家吓搞到大家要迷占,真係多得賓周同Bald唔少
點解當初唔留西瓜呢,起碼佢真係肯走同係前場同你做搶迫丫

有人迷沾咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞