[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
d鬼佬吹到bale係羅本

唔好on9 我聖勁過洛一招

植完髮gel返第一季個頭先好踢

其實而家幾型
d鬼佬吹到bale係羅本

唔好on9 我聖勁過洛一招

植完髮gel返第一季個頭先好踢

其實而家幾型

我都覺 但都係要植髮
'WE HAVE FIVE CUP FINALS' - JAMES POINTS TO CRUCIAL RUN FOR MADRID IN LA LIGA
老老豆豆 唔提達子個問題同isco勁就不爭事實

尋日D入波占士做波走位射門都幾好
似番世盃值錢個期

尤其個腳one touch撞射真係有水準
佢留係到真係唔差
我聖都傷到收山咁濟 C7又老了
總要有人接位

識波,占士把握力
'WE HAVE FIVE CUP FINALS' - JAMES POINTS TO CRUCIAL RUN FOR MADRID IN LA LIGA

"I feel happy and really satisfied," James said. "We played very well, with high intensity and desire. What we did out there was positive.

"We have five cup final games in La Liga, which we have to go into with hunger, and we also have to think about the Champions League.

"Regardless of who plays, the team always play well. When we have such opportunities, we have to do well as we did."

James has found regular game time hard to come by under head coach Zinedine Zidane.

似番世盃值錢個期

佢留係到真係唔差
總要有人接位

識波,占士把握力

唔洗迷占黨讚了 thanks

似番世盃值錢個期

佢留係到真係唔差
總要有人接位

識波,占士把握力

癲到要迷沾,你地訓醒未?

一路走來都無變
不反任何球員 好就讚 差就踩
尋晚達仔都有一兩球近射唔入,啲把握力真係唔好過賓周幾多

一路走來都無變

對疤果場唔係小花絕殺既話應該成班都迷占
尋晚達仔都有一兩球近射唔入,啲把握力真係唔好過賓周幾多

後生仔至少勤力過條撚先

似番世盃值錢個期

佢留係到真係唔差
總要有人接位

識波,占士把握力

https://www.facebook.com/realmadridzonehk/photos/a.197996026923139.50188.183716905017718/1385659258156804/?type=3
有無手腳跟進緊呢單野?
佢地好似話差廿幾個Madridista

利申: 有Madridista 但無比
isco 43分鐘嗰下屈機到

一路走來都無變

是其是

一路走來都無變

是其是

一路走來都無變

對疤果場唔係小花絕殺既話應該成班都迷占

絕唔絕殺都反
渣維唔洗訓
渣維唔洗訓

sleep is for the weak

梁國雄議員,請你冷靜啲!
https://www.facebook.com/realmadridzonehk/photos/a.197996026923139.50188.183716905017718/1385659258156804/?type=3
有無手腳跟進緊呢單野?
佢地好似話差廿幾個Madridista

利申: 有Madridista 但無比

諗住申請張比料佢
其實高仔尋日打防中位成日由後場扭上去真是好危險
過唔到就變罪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞