[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
賽後《馬卡報》稱讚說,J.洛狀態正佳,阿辛斯奧的爆發以及施丹對伊斯高的押注,也沒有讓J.洛失去對擔任主角的渴望。皇馬10號上場次數和比賽時間都不夠,但他攻擊力度和製造威脅的能力沒有降低。而《阿斯報》也指出,這個哥倫比亞球星全面高效,他已經貢獻9個入球,12次助攻,是西甲最高產的中場之一,他的上場時間可能多,也可能少,但不管怎樣,他都是一個具有決定性作用的球員,在場上他有完美的執行力,這是價值千金的。在場上每過1分鐘,他都能讓施丹不信任他的理由少掉一條。不管球會是不是與伊斯高續約,皇馬都應該留下J.洛。

嘩屌 賓周真係賣得

一早就要賣啦

雖然賓周應該賣,但係篇野關佢咩事

岩岩check一check 原來沾屎西甲都有6入球6助攻 賓周就9入球4助攻 但出場時間係沾既2倍 賓周仲要係正前 我屌你廢到

爭咩啊 兩個都一齊走
賣笨馬 補後防就夠啦 比件9號達仔啦屌
https://youtu.be/HR8i2mzj4EA
呢d先叫決定性既作用
賣笨馬 補後防就夠啦 比件9號達仔啦屌

如果走賓周 皇肯定買人多過用達仔
不過算啦永續賓周
https://youtu.be/HR8i2mzj4EA
呢d先叫決定性既作用

奧燒
話說轉會期到時ban到幾時?
格狗下場如果豬埋比皇蘇就篤定降班
咁就唔洗驚佢地對我皇出盡奶力了

橫掂都降班 大打進攻足球
呢d故事好似成日有

上季熱狗比找卡數大炒

ban完啦

係wo
原來淨係今年1月唔比買人

ban完啦

係wo

佩狗打手連老細幾時掃得貨都唔知

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

皇馬馬達

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

[img]http://juanmata8.com/wp-content/uploads/2015/11/juan-mata-real-madrid-01-1024x698.jpg[/img
皇馬馬達

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

皇馬馬達

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

[img]http://juanmata8.com/wp-content/uploads/2015/11/juan-mata-real-madrid-01-1024x698.jpg[/img
皇馬馬達

ban完啦

係wo

再嘈買埋你馬達

皇馬馬達

買山狗迫害雲爺爺
琴日球中柱如果入埋真係J到下季
安狗真係好鐘意陰鳩d退役既球員
當年咸爺歐聯巴黎80分鐘先出佢斬波
個陣疤仲用緊馬斯中堅

今日就到沙比 拿姆
雖然唔知拜仁場波衰乜 但都入安狗數了
我法國我地呢個Post都幾和諧 起碼無日日都上演辯論比賽咁
我地最多得迷占同反沾兩派

有時成堆英超雜種狗會互咬

你是咪想開戰

佩狗打手成日挑撥離間

佩狗打手成日挑撥離間

原來講緊你

佩狗打手成日挑撥離間

原來講緊你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞