[後備更稱心]皇家馬德里球迷吹水區(26)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
真皇一定印占士 完全冇離心

佢唔走先再講啦
癲到要迷沾,你地訓醒未?

一路走來都無變
不反任何球員 好就讚 差就踩

皇狗傳統要百屌先成材,唔好比佢停

踢緊一定屌啦
岩岩坐地鐵見到2個ISCO
一個今季客2,
一個GAY PINK, 同我撞衫
邊位巴打呀

我今日係著2客Isco
不過應該唔係我,我番緊工
Gay pink果件我印左j10
未著過
其實高仔尋日打防中位成日由後場扭上去真是好危險
過唔到就變罪人

其實佢都唔係防中,佢根本要打一格先最好

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

我覺得拉辛拿迪亞拉其實幾勁
如果沙比早小小黎 拍住佢
可以好屈

佢本身防守技術雖然唔係標青 但好搶得好爛打 覆蓋範圍又大

Lass真係好勁,d遠射30,40碼射埋去球球世界波

Lass 佢係打防中但有攻中既心,所以一出佢就後面M字腳
同埋我想講個陣沙比同Lass係一齊黎架...個陣皇馬係買卡卡,c朗,沙比,lass,賓施馬,成個中前大執架...
不過個陣執個陣執極都執唔掂咁解

經歷過6條A,施丹帶柏雲既ON9組合時代,卡比路反CUP西甲,個陣都係未執得掂皇馬個防中
我印象中個陣防中有古迪,碧咸,加維臣,加高,De la red(呢個真係可惜,個陣俾人稱為西班牙既中場天才,但有心臟病),都係未解決到,到買左lass同沙比,都係搞唔掂個中場攻守平衡

直至魔笛嚟咗先勉強叫搞掂
阿維係我師弟
有咩得罪大家見諒 想屌柒佢請自便

渣維係你老襟

阿維係我師弟
有咩得罪大家見諒 想屌柒佢請自便

渣維係我隻狗

Gap王一街老襟

Gap囝啲口味幾重下😕😂

一個迷雲一個佩狗打手 兩個一齊死!

佢唔走先再講啦

好過有人扭屎忽花
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

可以好屈

同埋我想講個陣沙比同Lass係一齊黎架...個陣皇馬係買卡卡,c朗,沙比,lass,賓施馬,成個中前大執架...

經歷過6條A,施丹帶柏雲既ON9組合時代,卡比路反CUP西甲,個陣都係未執得掂皇馬個防中
我印象中個陣防中有古迪,碧咸,加維臣,加高,De la red(呢個真係可惜,個陣俾人稱為西班牙既中場天才,但有心臟病),都係未解決到,到買左lass同沙比,都係搞唔掂個中場攻守平衡

直至魔笛嚟咗先勉強叫搞掂

其實都要經過摩佬改善防守同安76調教既433既

佢唔走先再講啦

原本係朗豪坊7樓間ft做特價
今日去想印拜但冇字
印左主場James
但見呢度成日屌佢 乜佢好廢咩
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲
賽後《馬卡報》稱讚說,J.洛狀態正佳,阿辛斯奧的爆發以及施丹對伊斯高的押注,也沒有讓J.洛失去對擔任主角的渴望。皇馬10號上場次數和比賽時間都不夠,但他攻擊力度和製造威脅的能力沒有降低。而《阿斯報》也指出,這個哥倫比亞球星全面高效,他已經貢獻9個入球,12次助攻,是西甲最高產的中場之一,他的上場時間可能多,也可能少,但不管怎樣,他都是一個具有決定性作用的球員,在場上他有完美的執行力,這是價值千金的。在場上每過1分鐘,他都能讓施丹不信任他的理由少掉一條。不管球會是不是與伊斯高續約,皇馬都應該留下J.洛。

認真廢沾雖然控球差
但我覺得賓周仲廢
我已經唔想再睇三個bbc等波/燒味
不如賣左廢賓
騰出一個前鋒位變做影鋒/攻中比伊斯高同沾士競爭啦
Bale就有待觀察
如果真係繼續傷睇怕都要放棄佢
老實講c朗轉左型需要供應
但bale同賓周都做唔到供應

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

某程度上我覺得佢功能球員黎
不過佢功能球員黎講,某幾個能力值係皇馬係數一數二咁解,但其他能力又真係麻麻

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

james迷多數都係精華球迷

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

不過佢功能球員黎講,某幾個能力值係皇馬係數一數二咁解,但其他能力又真係麻麻

捉個青年軍上黎都勁過佢

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

諗起佢門前車身窩利仆街果張gif

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

諗起佢門前車身窩利仆街果張gif

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心
但係james isco bale呢啲球員都曾經幫球隊爭番唔少分, 沾上場仲差啲啲做埋英雄,其實都證明左佢地係有能力嘅人,C朗冇得場場出係就係心痛啲,但起碼比到機會其他人,光頭佬啲輪換起碼比機會啲唔同嘅人,留住一定有出頭天 (前題唔好傷)

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心
但係james isco bale呢啲球員都曾經幫球隊爭番唔少分, 沾上場仲差啲啲做埋英雄,其實都證明左佢地係有能力嘅人,C朗冇得場場出係就係心痛啲,但起碼比到機會其他人,光頭佬啲輪換起碼比機會啲唔同嘅人,留住一定有出頭天 (前題唔好傷)

8千萬換到好多個辛仔

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心

佢願意乖乖地打後備唔好成日嘈生晒話要轉會
每年搵佢打西班牙盃同輪換防守硬度低既球隊其實冇咩所謂
歐聯或其他大戰就不了
過唔到就變罪人

Lass diarra

其實唔知係咪得我咁諗

可以好屈

拉斯早半年,當年加高搭佢
成就香土會員加高經典

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心

歐聯或其他大戰就不了

我覺得今年啲輪換幾好 唔會一味出死果個11個打到殘曬

佢唔走先再講啦

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心

歐聯或其他大戰就不了

最重要係打翻起佢
佢如果入涉同射術都keep到
大戰出佢都無妨,起碼唔會出機師

今日去想印拜但冇字
印左主場James
見佢成日刷世界波
申利冇睇西甲

捉個青年軍上黎都勁過佢

對高壓球隊一定要收起沾

索性賣啦
8千萬淨係識恰拉科

我認我貪心

歐聯或其他大戰就不了

我覺得今年啲輪換幾好 唔會一味出死果個11個打到殘曬

c朗可以留力爭下洲際國家盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞