對admin今次ptgf公告睇法

318 回覆
988 Like 281 Dislike
其實覺得admin今次事件處理得幾好
兩登都刪左post但連登起碼有出來回應返點解會刪,如果唔回應同Joe式管治有乜撚野分別?

之後就有一堆人連文都唔知有無睇過就出來盲反嘅人,仲有一堆日日捕住連登,但又日日叫人回家嘅打手出來屌

我睇過之前ptgf啲相,其實有超過一半都係得張相完全無任何理據得張相
大家如果試諗下俾人屈嘅如果係你親人會點?

仲有成班小學雞人云亦云,未搞清楚件事就係到話連登無言論自由,真係得啖笑,完全濫用哂。如果係咁就無誹謗哩樣野啦,試下上到法庭咁同個官講?

between 預左俾人屌
希望admin唔會有一日覺得回應完盞俾人屌而唔再回應
估唔到早洩到今時今日都仲係咁不知悔改
向到縱容你班手下胡作非為

我地黎得LIHKG
一早係將自己身家性命交託左比連巴
我地絕對相信連巴唔似得早洩咁卑鄙無恥

老老實實 如果你肯一早為BAM HKG+而公開地躹躬道歉
根本就唔會搞到今時今日咁樣既局面

到左今日高登再無高登仔係閣下咎由自取
你以為打殘LIHKG我地就會返返去你個垃圾高登只係你夢心妄想

2016年11月出得第一個LIHKG
我地就有本事可以再出得到千千萬萬個LIHKG

其實講咁多都無謂
我地對連尼住同望遠兩位巴打係無條件信任
當中既情義係你依啲反覆無常既小人唔會明白

總之一句到尾
我就點都撐LIHKG
食屎啦 自論自由
希望會員在對他人作出這種嚴重指控前審慎思考理據,小心求証,以避免有人被無辜牽連。

你冇証據就指控其他人係打手
等del post
咁可唔可以叫連大大del埋其他屈人post?
例如呢個:
https://lihkg.com/thread/216884/page/1?ref=ios
屈人溝女
麻煩晒

我地黎得LIHKG

你以為打殘LIHKG我地就會返返去你個垃圾高登只係你夢心妄想

其實講咁多都無謂

總之一句到尾
我就點都撐LIHKG

支持巴打,我都想有多d選擇

我地黎得LIHKG

其實講咁多都無謂

總之一句到尾
我就點都撐LIHKG

真心

點解唔可以真心

我地黎得LIHKG

其實講咁多都無謂

總之一句到尾
我就點都撐LIHKG

真心

點解唔可以真心

可以
引晒d真心膠出黎笑下都好既

你覺得好笑 係你主觀感覺者 因人而宜
連巴你唔記得入黎呢個post 擦正評呀
例如呢個:
https://lihkg.com/thread/216884/page/1?ref=ios
屈人溝女
麻煩晒

樓豬出黎回應下

我地黎得LIHKG

其實講咁多都無謂

總之一句到尾
我就點都撐LIHKG

真心

點解唔可以真心

可以
引晒d真心膠出黎笑下都好既

你覺得好笑 係你主觀感覺者 因人而宜

真心膠黎講你都幾自信

自唔自信唔係我講 係講既野有無sense者
唔出公告又話人唔出公告,出公告又唔岩聽
件事根本好多都証據不足,寧縱莫枉有幾多人明?

例如呢個:
屈人溝女
麻煩晒

以前呀JOE唔解釋係因為佢知解釋黎都多餘
因為一解釋就代表你要set條線
一有條線就有人去挑戰條底線
上面POST LINK條友就係例子
雞蟲post呢?無人被人屈做雞蟲,剩係del ptgf post唔del雞蟲post係咪雙重標準?
唔del > 俾人告 > 交人 > 俾人屌
del > 俾人屌
del > 俾人屌

屌,曬氣啦,如果呢單野真係要交人,你班道德撚實唔知係邊度衝晒出黎撐啦,何來俾人屌呀?

以前呀JOE唔解釋係因為佢知解釋黎都多餘
因為一解釋就代表你要set條線
一有條線就有人去挑戰條底線
上面POST LINK條友就係例子

呢個就係連仔低能既地方
咁樣一del post就實大把人搵link出黎叫佢del
有排煩喇佢今次
揾人開新壇
雞蟲post呢?無人被人屈做雞蟲,剩係del ptgf post唔del雞蟲post係咪雙重標準?

search唔到啵,del左啦
del > 俾人屌

唔del > 收律師信 >~5%機會俾人告 >上庭燒錢 > 交人 > 俾人屌 >加廣告cum返訟費>俾人屌

del > 俾人屌
連仔就聰明,最少省返一大筆錢先同mailbox storage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞