移民失敗風向撚係咁話去英國乞食

420 回覆
437 Like 44 Dislike
留響香港入集中營。命都無

點幫香港呀仲
呢個真

非洲中東果班夠爛命

人地唔會咁多gea gut
Warm reminder: 英國考車好好嚴格...
asso未grad
我問過人,48%合格率
真定假?
我放晒兩層樓加儲蓄都有8球,
但4個人駛wo
一月申請
幾時可以離開?
好似我咁讀master拎永居
首先。你揸住8球野

4個人洗,首先你唔好學香港咁買幾十萬份保險基金

第二,你唔好住市中心。住埠仔
第三,你買一層自住樓,其餘錢all in TSLA 都名你食過世

洗鬼打工咩
all about $$$
As at today 可能仲係,但成個社會都係預測真正嘅影響會喺Q3 完晒furlough scheme 開始。我都想好似大家咁樂觀

Unemployment rate: How many people are out of work? https://www.bbc.co.uk/news/business-52660591
香港都唔會好得幾多

只會更加差

同埋你唔好漏左香港生活開支倒水咁倒
有朋友唔等疫情過,而家就去英國睇環境。去英國不用隔離,返香港隔離就wfh
都係移民

大把芝麻人冇錢又唔識字又唔識講就帶埋冚家走去外國
係幸福開既香港人先咁畏首畏尾
無Bno
你真係冇能力去到邊都廢架啦 關咩事
支那人真係生活響地獄鬼國

講到移民,人地唔會諗。即刻狗衝

比著如果支那人知道佢地有資格黎英國

肯定14億人狗衝
咁又唔好咁講

我提返佢總之黎到英國,唔好用香港生活/消費模式

8球野總對夠佢4個人用過世

咁當然佢小朋友會大個,唔撚會食老豆老母過世掛
仔都得,你肯就得啦大把黑鬼市場
毒撚後門一樣可以當八達通用,以後唔洗驚俾女搶市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞