[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
1300 換咗鞋帶
呢對2016款M1300都幾靚

純分享
[img]https://na.cx/i/4cM12YO.jpg[/img]
等佢跌價
呢對2016款M1300都幾靚

純分享

等佢跌價
美996
無知一問 美製同英製既分別係邊到?

英國係人手製,美國唔係(好似係)

都係人手製

英美兩間分配做唔同型號嘅鞋,最top嘅型號會留係美國製

美國有條team 33,最勁嘅師傅都係呢條team

著咗nb十幾年,果陣都係小眾野,著開嘅人都係576,577,1300
1400,996都係少數,因為好難買

英製先係最靚手工
1300係美製多 996 係經典型號
1300係一d重要crossover係英製
1500英製 樣衰但上腳好睇
1400分兩條line 一條j crew版 一條日design版 同樣美製 如我無記錯 (因為1400只買j crew版)
997係for 女士既 996 998合體版 而家出埋男士(本身都賣得唔好 但997腳細男士都唔會樣衰 nb啱大腳男士 因為好鬼佬feel 日版啱正常東亞男士)
576多數英製普通款 包括全皮版
577重要年份 or crossover版
1700冇乜點出
990太多款 伸延既991都係

講tech 996都ok 997 998 990 呢d咪好囉
新tech只有日版同990有 cap底其實好一般 如果著過asics同saucony
以上係我記憶咁分

美製576油皮
美製1400 team33貴撚到

本來是咁的

一樣
不過甩得冇你咁嚴重
想買呢對 好好j

本來是咁的

一樣
不過甩得冇你咁嚴重

576 577 993 mie miu 愛好者
996 山下紫

好撚好j

本來是咁的

一樣
不過甩得冇你咁嚴重

我屌點解可以殘得咁靚

想買呢對,有冇巴打知邊度/網買平?

睇下poopoo 有冇
上個月入左對M990DSU2, 好好著

今年啲990v2 真係幾好J

之前見到990DSU2 好有趣!巴打知唔知咩價

會唔會好難襯
日日著緊

岩岩cyber monday 先入左對 997.5 連ship 850蚊

巴打買返正常size?
NB愛好者

1x 998
3x 996
1x 565
2x 1400
1x 997
1x 1300
998 crea
灰998 800蚊港紙屌唔屌得過
我對腳麻煩著唔到貴嘢
日日580
灰998 800蚊港紙屌唔屌得過

覺唔覺1300個隻底好硬好唔舒服
覺唔覺1300個隻底好硬好唔舒服

留名
998 x 3
1400 x 1

始終都係覺得其他鞋唔夠new balance 好襯
家陣無咁多人著感覺好好多

Btw 想買返對990
邊度仲有US 8 買,上官網得啲大腳size

996 山下紫

好撚好j

呢對係pu?
最愛998
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞