[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
早2日先買咗一對580,一對999
著緊574真係好舒服
著緊574真係好舒服

574都好舒服 咁你著990 991點算
以前係街成日見到有款係灰色 個N字銀色反光

有無巴打知model?

啱啱荀價入左呢對英製 M991GL
以前係街成日見到有款係灰色 個N字銀色反光

有無巴打知model?

仲著緊
有無巴打知997.5 gery 正常係咩價位?
999著爛左買左對998,兩對都係灰色易襯

999嗰對支那製但好鐘意佢個底咁厚,本身180著完好似183 ,但著左2年行好多路行到甩底

998就啱啱買,舒服d但始終唔夠ultraboost舒服,但易d襯衫所以都成日著
1400 best 屋企手持45對
早2日先買咗一對580,一對999

Mic
個N字柒到過唔到自己果關

999嗰對支那製但好鐘意佢個底咁厚,本身180著完好似183 ,但著左2年行好多路行到甩底

998就啱啱買,舒服d但始終唔夠ultraboost舒服,但易d襯衫所以都成日著

有冇巴打 知道或者 有齊m990, 998, 580
呢3對 邊對 鞋底 最高

有冇巴打 知道或者 有齊m990, 998, 580
呢3對 邊對 鞋底 最高

999 先岩
M990太多隻款,都唔知講緊邊款

個人就最鐘意呢款

前幾日都入左呢對
vibram 鞋底

好想入990N

我都岩岩入左依款
係new balance 官網買仲有us 8.5
加上仲有promo code ,都係USD $144

幾錢邊到買

幾錢邊到買

HK$919 Endclothing
好似賣哂
真係好想買好多nb 真係超鍾意
但好貴 覺得唔抵
好想要1400灰 gy sb 藍色
之前見到對天藍超靚 但唔記得幾號
又想買996灰 藍 同埋添色
只係買左兩對 怕買好多差唔多既會比屋企人屌 話對對鞋都一樣款
加上錢唔夠 因為買左其他牌子既鞋
其實依家好彩興Nmd ub furylite nike其他款
冇咩人著nb 唔洗出街撞鞋撞到仆街
Woven都小見
著緊

前幾日都入左呢對
vibram 鞋底

好想入990N

我都岩岩入左依款

巴打試著左未 有無覺得偏窄
其實依家好彩興Nmd ub furylite nike其他款
冇咩人著nb 唔洗出街撞鞋撞到仆街
Woven都小見

Woven 準備興番啦 見d ig shop 瘋狂推
之前著Nb返工 比人話隻色好靚

好想入990N

我都岩岩入左依款

未啦。都係今日岩岩見到有就尻衝去訂
好耐之前試過上腳,覺得8.5岩啲
因為我腳係介乎8-8.5之間。
買大左啲啲都無所謂嘅個人認為。

我都岩岩入左依款

岩呀 買大左好過買細

岩呀 買大左好過買細

我對990換埋鞋墊 無得輸

岩呀 買大左好過買細

我對990換埋鞋墊 無得輸

換左咩鞋墊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞