[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
有對全新1400sb 9.5
同事話nb247起nb uk輕鬆買,仲用到15%off code

咩code?

咩色?
有冇用liquiproof個D黎防水

咩色?

有冇用liquiproof個D黎防水

用開TARRAGO NANO
點解有D 款可以賣到成2000一對

因為人手製

同埋舒服到屌出聲

我早幾個月買左對 正係著左幾次
唔捨得著 但真係靚好多同著得好舒服

唔覺得舒服
多年慢跑冇改底 同SAUCONY ASICS 呢兩個牌子已經輸好多 我著過好多牌子
加埋ADIDAS ULTRABOOST 突入 NB已經輸唔小

NB 英美製係貴 但實制 減價空間好大
M998CSEF

同埋舒服到屌出聲

唔覺得舒服
多年慢跑冇改底 同SAUCONY ASICS 呢兩個牌子已經輸好多 我著過好多牌子
加埋ADIDAS ULTRABOOST 突入 NB已經輸唔小

Ub個底太林啦 包腳包得太西利 反而無nb咁好
你拎ub 黎跑步嘅語 我都無話可說
建議你買boston boost
Asics淨 外形唔掂 就已經可以收埋先 黎黎去去都係得 geIII同V
Saucony 未買過唔清楚

同埋舒服到屌出聲

唔覺得舒服

Asics淨 外形唔掂 就已經可以收埋先 黎黎去去都係得 geIII同V

GEL V 唔錯 外形OK啦
NB個底多年不變 其實冇大家講咁舒服 對比VANS果 D當然差成條街
SAUCONY 個底會比ASICS好 佢腳感係似NB 但問題唔多人識
NB 574一個拓海都炒左上去 996果D
不過我都依然會買NB 英美製幾鍾意

唔覺得舒服

NB個底多年不變 其實冇大家講咁舒服 對比VANS果 D當然差成條街
SAUCONY 個底會比ASICS好 佢腳感係似NB 但問題唔多人識

我覺得saucony shadow original 已經舒服過我d nb
利申:nb有997,999,1300,1500,1600

唔覺得舒服

我覺得saucony shadow original 已經舒服過我d nb
利申:nb有997,999,1300,1500,1600

講舒服既就當然990v1-4啦
不過舒服既鞋又有幾可係靚架陣非你真係靚仔靚女到爆,如果唔係真係carry唔到

唔知247 made in邊度呢

九成china facebook拒絕回應

China就不了,雖然見到$950咁平都大概估到

前兩日排隊買到 made in Indonesia
過氣野
鐘意一對鞋 覺得佢靚 點解要理過唔過氣
利申:NB撚

手工好唔好?我有對574係made in vietnam,手工好差

咩色?

sb咪色

咩色?

sb咪色

眼殘呀梳 睇錯nb

手工好唔好?我有對574係made in vietnam,手工好差

美帝同大英帝國既手工無得頂
其實999手工好唔好,d人話著一兩年就甩底
大家點睇995?想入手對灰色
當你擁有1400CB made in Japan
你就會覺得Fisherman Lok對cmss 996係山寨鞋
當你擁有1400CB made in Japan
你就會覺得Fisherman Lok對cmss 996係山寨鞋

成12年前出既鞋,請問邊度重有賣?
冇話山唔山寨既,有1400CB唔代表高級d囉
想買對998過年
但又無咩靚色
如果想買對粗著有咩好推介?
睇落574好似唔錯
如果想買對粗著有咩好推介?
睇落574好似唔錯

粗著買白飯魚喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞