[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
日日著緊

岩岩cyber monday 先入左對 997.5 連ship 850蚊

睇岩好耐 但香港買都好貴 落唔到手。可唔可以share下咩網 850堅抵
高質爸打

主要係因為我著大size , us11/us11.5

我都係等到佢本身onsale 再8折先買

同求
996bb

仲有呢對1300nw
好似係10.5
著過一二次出街
太大對
有冇巴打收留
終於得閒去拎
連埋集運9舊水內埋到單

997.5唔錯

爸打 咩網點攪
以前買咗呢對996,成2000蚊 但又真係幾好著
個sales話係美國版,有冇巴打聽過?

原本係jcrew navy版 甩到變灰但依然好著
對1400 navy已經著到殘晒甩晒色,有無巴打知邊度買有平?想買對新

年尾等j crew
得個陣買1k有找運埋

巴打,我個對同你一樣都係甩晒色
有時諗到對鞋甩色甩到好似a貨咁就會揀其他鞋著
想搵對990v3灰色夏天著 998 1400hr 依家都好少著

990v3咩色好襯?
我覺得深藍夾短褲簡直要j到出血

白tee 深藍短褲算

呢兩對

巴打,我個對同你一樣都係甩晒色
有時諗到對鞋甩色甩到好似a貨咁就會揀其他鞋著

唔係
我覺得笑鳩你果啲只係mk仔
成熟蒼穹既味道你地識條春

呢兩對

第2對1400?
邊到有得訂平既9975

呢兩對

第2對1400?

Yes navy
不過開始甩到唔似navy色

邊有人係專門店到買

邊有人係專門店到買

唔知點解真係個價特別濕鳩
996 running 日版
996 running 日版

灰綠色
留名
潮童跟風先唔會著,而家著先係正路
冬天拎返對996gk出嚟著
潮童跟風先唔會著,而家著先係正路

我試991 us8.5 fit size, 990v2係咪8.5都岩?上網睇中990v2 但門市無試唔到

邊有人係專門店到買

唔知點解真係個價特別濕鳩

之前去買了對1400
想問下係咪上網買最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞