[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
想放對997
係沙田cpu買
因為想換對998 ,希望有人收留佢

唔記得講
係997cgr, us9

咩色?有無圖?

第一對998 經過一些秋與冬 已退役

退乜撚野役
寶刀未老 越戰越勇

第五年啦唔想行行下變餅乾

個底有無硬到?

我都唔肯定 不過就行到彎哂
想試下翻新 有無建議?

退乜撚野役
寶刀未老 越戰越勇

個底有無硬到?

想試下翻新 有無建議?

點翻新
如果著落去感覺無變ge,我覺得就無乜問題既

退乜撚野役
寶刀未老 越戰越勇

個底有無硬到?

想試下翻新 有無建議?

點翻新

想試下買油 eg. Angelus 油返個底
點解997好似無乜人著
一開始都覺得著nb冇乜野 冇乜特別
但買左第一對之後就上引 好撚鐘意著 鐘意佢個種包圍住你隻腳嘅感覺

咪臭係
呀乜撚野伯鞋

想試下翻新 有無建議?

點翻新

著到5年都仲keep得幾好。
我果對著左4年都收皮,個底仲蝕哂。
想問大家點清潔麂皮,用番nb枝野定其他牌子

想試下翻新 有無建議?

點翻新

著到5年都仲keep得幾好。
我果對著左4年都收皮,個底仲蝕哂。

底蝕嫁啦 所以依家無著 上神枱
只不過想整靚d keep 好少少

都係用jason markk 但麂皮濕左水深色左就唔知邊個位污糟

買左nb支野, 垃圾, 捽極都無分別

有冇人知呢對邊到有

你著咩碼?

US11
想問1400jgy 係咪唔會再出/減價
喺zozotown 見到有,但計番都差唔多$1800

我對jgy比我著到殘晒
呢加原來咁貴架咩
之前買$1150就有對
1400 miu😍
對1400 navy已經著到殘晒甩晒色,有無巴打知邊度買有平?想買對新

有對全新us9.5有冇興趣?
頭先行過旺角西洋菜南街nb專門店
有淺藍998
不過B頭
唔知有無手足啱

對淺藍係咪LL

似係,us8.5

都係用jason markk 但麂皮濕左水深色左就唔知邊個位污糟

用濕紙巾抺都好乾淨咁呀
可能冇粗著掛

買左nb支野, 垃圾, 捽極都無分別

好彩無買

原本係jcrew navy版 甩到變灰但依然好著

巴打,我個對同你一樣都係甩晒色
有時諗到對鞋甩色甩到好似a貨咁就會揀其他鞋著

我當佢係深灰色咁著

呢兩對

第2對1400?

Yes navy
不過開始甩到唔似navy色

你望下我個對就知你個對嘅命運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞