[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
今日終於去左拎我對M990 啦
新一年著新鞋

感覺良好

好想買呢對

已有3對1400 1對998 1對996

著左兩年

996 好好襯

女仔著呢對幾靚

996 好好襯

女仔著呢對幾靚

呢款996個底硬到
997 998 都係著us8.5
咁1500 us8 會唔會唔岩著?

英製偏細少少

英製偏細少少

即係at least us9?
猄皮好難打理,點搞
猄皮好難打理,點搞

有無人知用咩清潔劑抹
jason markk得唔得?
猄皮好難打理,點搞

佢官方唔係有一set野可以買
好似無乜人用

有無576巴打
買左對998灰

著上身覺得唔係好靚

有冇相?
我蝕底啲$98收左佢

換過鞋帶黎?舊舊地又有另一種風味
997真係好L正
終於得閒去拎
連埋集運9舊水內埋到單

係邊買,好想要997.5

有冇手足知邊到仲有得買佢
今日終於去左拎我對M990 啦
新一年著新鞋

感覺良好

巴打試左未,係咪好正呢

感覺良好

巴打試左未,係咪好正呢

試左上腳啦,感覺係貼腳過同size 嘅998
的確係幾舒服幾爽,舒服過998同1400
呢排日日990

blk>bd>nv>gy>sb>dsa咁loop

想入埋新果隻沙色,但又好似幾難襯

黎緊去日本,唔知搵唔搵到995
猄皮好難打理,點搞

有無人知用咩清潔劑抹
jason markk得唔得?

麂皮好似用sneakerSer好d

感覺良好

巴打試左未,係咪好正呢

咁你size買同1400,998一樣?

巴打試左未,係咪好正呢

1400 細半個size都有啲鬆 (US 8)
998 都係有少少鬆 (US 8.5)
990 岩岩好 (US 8.5)

1400 細半個size都有啲鬆 (US 8)
998 都係有少少鬆 (US 8.5)
990 岩岩好 (US 8.5)

我990比1400大半號,不過1400應該好包腳架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞