[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike

未啦。都係今日岩岩見到有就尻衝去訂
好耐之前試過上腳,覺得8.5岩啲
因為我腳係介乎8-8.5之間。
買大左啲啲都無所謂嘅個人認為。

岩呀 買大左好過買細

我對990換埋鞋墊 無得輸

巴打 990 鞋底 厚唔厚
nb373
有無巴打知997.5 gery 正常係咩價位?

Solehaven 580xb $907 8折 免運
1400 best 屋企手持45對

同你差唔多 就係冇1400WN
想買對990黑色 比女朋友屌樣衰

依對 真係好樣衰咩我好鍾意

真係唔係個個接受到
996,997 應該鍾意

真係唔係個個接受到

嗯 你女友都算係咁
最近入左對trailbuster 白色
遲d著去行山,睇下好唔好著

真係唔係個個接受到

嗯 你女友都算係咁

睇你點襯姐

點睇這對

點睇這對

依對我覺得唔襟睇

點睇這對

依對我覺得唔襟睇

應該係話好快覺得唔襟睇,無1400,990果種經典持久耐看。
以上係我個人觀點姐,最緊要自己喜歡。

岩呀 買大左好過買細

我對990換埋鞋墊 無得輸

巴打 990 鞋底 厚唔厚

厚呀
其實依家好彩興Nmd ub furylite nike其他款
冇咩人著nb 唔洗出街撞鞋撞到仆街
Woven都小見

Woven 準備興番啦 見d ig shop 瘋狂推
之前著Nb返工 比人話隻色好靚

咩色nb?
依排著woven出街都唔係點見到撞鞋
眼見啲mk仔(真係好mk個啲 )著曬ub Nmd 真係好柒 對對都一樣 兄弟鞋咁款

仲著緊呢對

真係唔係個個接受到

依類有呀 但越睇得耐越鍾意依對 覺得好特別
其實依家好彩興Nmd ub furylite nike其他款
冇咩人著nb 唔洗出街撞鞋撞到仆街
Woven都小見

Woven 準備興番啦 見d ig shop 瘋狂推
之前著Nb返工 比人話隻色好靚

咩色nb?
依排著woven出街都唔係點見到撞鞋
眼見啲mk仔(真係好mk個啲 )著曬ub Nmd 真係好柒 對對都一樣 兄弟鞋咁款

998 cel
574好撚跣
其他款會唔會好d

絕對會

點睇這對

依對我覺得唔襟睇

應該係話好快覺得唔襟睇,無1400,990果種經典持久耐看。
以上係我個人觀點姐,最緊要自己喜歡。

1400 990 真係流行到下世紀
隻色越樸素,就越正
唔知係咪人老左就會咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞