[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
有對996 想買多對998
過氣?唔過 仲好喜歡 申利: 3對1400 1對996 1對998 黎緊仲想買990灰
點解冇鳩晒d 576 款,,好耐冇出喇
日日著緊

岩岩cyber monday 先入左對 997.5 連ship 850蚊

著緊990
710...
上個月入左對M990DSU2, 好好著

今年啲990v2 真係幾好J

之前見到990DSU2 好有趣!巴打知唔知咩價

我買左around $1500... 冇格價,唔知有冇買貴左...
New balance 真係冇得輸

三間睇唔上眼sorry
New balance 真係冇得輸

三間睇唔上眼sorry

之前去試過ub 係就係舒服但就覺得好唔夠百搭
上個月入左對M990DSU2, 好好著

今年啲990v2 真係幾好J

之前見到990DSU2 好有趣!巴打知唔知咩價

我買左around $1500... 冇格價,唔知有冇買貴左...

係end睇到減左價又唔貴

有對黑....D皮好敢好少著
美制1400
成日著好舒服
好想買返對m990n呀
我日日著緊,只會著同買NB,有996, 1300, 1500, 576, 英美製物料手工無得輸,另外有對國產420跑步用,跟風新款一陣就過氣,質量先係永恆

比較鐘意英製,總係覺得手工比美製再好D,鐘意1500

2年前入左1500 gentlemans choice. 而家仲著緊,手工好好

呢對好靚,但我無買,覺得難襯衫要攪做型,我懶,出街求其,所以對996灰著最多,好易襯

好多人都話鐘意1300, 1400, 但好小人講1500, 我覺得1500手工真係好正,拎上手好有質感,好多年前係日本見過個架仔著對紫撞黑,對鞋殘舊到不得了,但唔知點解覺得好型

另外,576英製全皮又係正,又平
991 996 997 998 1400
啲忽然N迷唔著終於舒服晒
我日日著緊,只會著同買NB,有996, 1300, 1500, 576, 英美製物料手工無得輸,另外有對國產420跑步用,跟風新款一陣就過氣,質量先係永恆

質你老味量
991 tel:9969979981400
啲忽然N迷唔著終於舒服晒

2年前入左1500 gentlemans choice. 而家仲著緊,手工好好

呢對好靚,但我無買,覺得難襯衫要攪做型,我懶,出街求其,所以對996灰著最多,好易襯

好多人都話鐘意1300, 1400, 但好小人講1500, 我覺得1500手工真係好正,拎上手好有質感,好多年前係日本見過個架仔著對紫撞黑,對鞋殘舊到不得了,但唔知點解覺得好型

另外,576英製全皮又係正,又平

好想搵對灰1500
574 996 998都有
576 1500 998 574
最愛都係576

有冇人有993v4,,覺得點
996gk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞