[過氣]仲有無人著緊new balance?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike
著緊998cel
想買1400jgy 但搵左好耐都搵唔到
阿伯鞋
利申 有對1400
以前d 網店 ig shop 都轉哂賣ub nike d大路鞋
岩岩買多左對998
主要都係990/998
著緊998cel
想買1400jgy 但搵左好耐都搵唔到

我主要都係著緊呢對
岩岩買多左對998
主要都係990/998

988好舒服
巴打買左咩色?
997.5gy 個人覺得喺呢年最值得買嘅鞋
岩岩買多左對998
主要都係990/998

988好舒服
巴打買左咩色?

Chi
依家買new balance勁平,emax間馬拉松outlet 有對998 dmon都係賣緊790定890
我想買1400
已經着左兩對 而家好似周圍都冇
我日日著緊,只會著同買NB,有996, 1300, 1500, 576, 英美製物料手工無得輸,另外有對國產420跑步用,跟風新款一陣就過氣,質量先係永恆

比較鐘意英製,總係覺得手工比美製再好D,鐘意1500
仲著梗1400
鞋頭闊著落舒服好多
我想買1400
已經着左兩對 而家好似周圍都冇

一係唔啱碼,一係唔啱色
以前NB專門店好串 企硬全年唔減價

好少少既款賣2XXX

1400仲賣緊2千幾蚊
1400 fans 日日都著
990 996 998 999 1600
上個月入左對M990DSU2, 好好著

今年啲990v2 真係幾好J

我日日著緊,只會著同買NB,有996, 1300, 1500, 576, 英美製物料手工無得輸,另外有對國產420跑步用,跟風新款一陣就過氣,質量先係永恆

比較鐘意英製,總係覺得手工比美製再好D,鐘意1500

2年前入左1500 gentlemans choice. 而家仲著緊,手工好好

576 996 998 1300 1400 基本上唔駛著皮鞋既日子都著new ba
上個月入左對M990DSU2, 好好著

今年啲990v2 真係幾好J

之前見到990DSU2 好有趣!巴打知唔知咩價
留名
998 定996 正??
利申 得一對996
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞