[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
三小俠萬歲
神作

駁唔到
仲有私服既
唔想課金又想玩下可以去試下

邊個網仲有
以前上開mnight但佢執左

https://xingchenforum.com/forum.php?forumlist=1&mobile=2

去佢個OppaRunner就係

垃圾私服,不了

xingchen...

開嗰位係台灣人定支那人嚟

住香港既千禧後

唔排除非香港土生
十年前公仔都叫靚
十年後 可以改次版整靚少少都得掛

真係改撚咗
好掛住以前淨係打機乜都唔洗理嘅日子
以前最鐘意玩拼接

因為易玩 同埋人地跑緊自己可以傾計

拼接都唔係咁易玩架
每區有唔同跑法
紅綠區:左上、1468、157/158、(146、14紅)
藍區:上藍柱、左落
上柱
尾區:左上、bug

不過其實真係幾易
最掛住大運動會既年代(應該10,11年到) 係最考實力既模式(當然你冇裝都係唔駛玩)

不嬲覺得洗經好on9 覺得高lv冇技術仲7 宜家好多飛鞋魔鞋都好撚廢
冇左大運頻一排之後就覺得 d裝開始出得太離譜 開始好易刷怒氣 d裝出得over左 自己都再冇俾錢修裝 冇裝玩唔到就棄左
D 人玩危機好痴線
用火球加速 又跳車
10 年前邊有呢d 野
山羊裝 蜜蜂裝

吉尼裝呢
諗起當年同曖昧對象開個private場自己玩
諗起當年同曖昧對象一齊玩接力場場第一
山羊裝 蜜蜂裝

吉尼裝呢

蜜蜂+大隻仔
對我黎講 跑online 12年之後已經死左
點樣可以大量拎到派對歡樂幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞