[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
最開心係識到啲friend 好撚感觸
可惜唔知幾時開始就冇再玩 聯絡冇埋
Ac都唔記得左
個陣放學自動波上線啲friend都online
*啲friend唔係現實識 都係入面識

夜媽媽開5p傾計場

以前放學就係狗衝翻屋企開跑
一定係第一頁傾場浦頭
亂online出黎挑機 鳳凰學生站出來
瑪奇算唔算成功? 雖然佢係打怪升lv打副本,但係佢個故事同生活化都好正,之後轉左新.瑪奇已經沒落左

瑪奇其實算係成功
除左以前成日on9 server全家lag同埋垃圾橘子之外(都係童年回憶黎既)
其他方面遊戲設計都做得好好

但係自從越出越多主線
去到影子任務個堆
以前地下城八人一齊打既歷史就收晒皮
佢剩係識諗新野加落去
舊個d又唔理
好難令到有新玩家加入而且玩得耐
個個玩一排就唔玩
漸漸人大左
個個都唔玩
好sad

利申:
小學開始玩
玩到用利士錢買寵
計計埋埋都有千零蚊
諗番起依家覺得好晒

鍾意瑪奇試下玩黑色沙漠
因為真係好玩囉

真係個slogan咁 原來跑都可以咁好玩😂

當隻隻on9game仲係無腦出技刷怪升lv時

跑真係出色好多 蜥蜴叔叔/問答果d真係好玩既

當年玩唯一覺得不滿係d寵定道具 唔玩都會扣生命值
當年被喻為弱智仔 小學雞game
10年後又上神台
始終都係覺得彩虹冒險最正 係咪已經收咗皮
跑online農場系統同公園系統
推到隻game上最高境點

休閒 溝女 5p 曬裝
以前成日玩農場
又飛機又火車又屋企又商場
十足十煮飯仔咁
仲記得可以係公園牽紅線成個厹咁跟撚住啲女
到底仲有冇遊戲仲動搖到楓之谷既地位呢
到而家都過唔到dr hell d場(除左dh踩死
一年可能login番一兩次睇下之後登出
當年細個目標係想玩到上飛鞋 但係去到今時今日都好似仲係波鞋
亂online出黎挑機 鳳凰學生站出來

聖門學生在此
的確成功
岩岩係跑到搵左個淫佬想搵女打J
仲要俾埋wechat is
SORRY未玩過
因為唔係打打殺殺,角色設計貼近當時中小學生,內容新穎有趣(e.g. 30人),又可以交友/同同學一齊玩

所以成功
下?以前啲online game求其一隻都超過3年wor
到底仲有冇遊戲仲動搖到楓之谷既地位呢

楓之谷always legend
三小俠萬歲
神作
好耐之前可以bug點
我個fd狂bug送俾人
但係之前佢地推出咗9999點既頸巾
佢一買即刻俾人封撚咗
stephy
因為唔係打打殺殺,角色設計貼近當時中小學生,內容新穎有趣(e.g. 30人),又可以交友/同同學一齊玩

所以成功

我諗早期玩個班都有返咁上下年紀
今日最少都考dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞