[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
玩系咩 以前空裝技術高都有得贏
前排上去 個個能力爆哂玩毛
空裝陪跑
仲有私服既
唔想課金又想玩下可以去試下

邊個網仲有
以前上開mnight但佢執左

https://xingchenforum.com/forum.php?forumlist=1&mobile=2

去佢個OppaRunner就係

垃圾私服,不了
2006-07-17 啟用『跑 Online』使用權
截至目前為止儲值點數總額為: 46870 點
截至目前為止分配 / 使用點數總額為: 46691 點

冇玩好耐
四怒留名
以前日日放學沖反屋企玩好懷念
玩左幾年先紫波
前排down黎玩左幾個禮拜已經飛鞋
利申 冇買過點
四怒留名

玩開咩場

冇玩好耐

點check

冇玩好耐

你洗左成1萬5蚊wor

冇玩好耐

點check

http://memberpool.funtown.com.hk/

冇玩好耐

你洗左成1萬5蚊wor

用TR收
自從隻game 將公會改左做騎士團就開始收皮
早排玩返成班外掛 又bug 裝 一係就重課
已經痴撚晒線
仲記得當年好似搞過咩女神選舉?
btw www.xingchenforum.net
除左出私服
外掛都係佢搞

仲有個叫galaxy runner
btw http://www.xingchenforum.net
除左出私服
外掛都係佢搞

仲有個叫galaxy runner

執左啦
舊時game考技術 同一大至朋友玩 設計幾新
課金都係skin

的確,佢個30人競賽設計真係好正,當年1.6 咁成功唔多唔少都係玩技術,當然後期一大堆小學雞玩Zombie同 JB場真係好撚悶
1.6魔獸mod都好撚正 揀人類好似可以飛到好撚高

以前玩章魚同鯊魚都好正 不斷見一大班人被淘汰 自己去到終點 或許同另一個人鬥 真係好正

以前好撚鐘意玩蜥蜴場 真係好撚正 成班frd玩雪女場都好正

窮撚空裝打蜜蜂裝
練技術一流

早排又登入過玩左幾鋪 屌你依加玩30人場比人撞到飛天 無裝點撚樣玩
btw玩技術一定係超跳場

超跳場未輸過

超跳正
以前10速過到第2圈風車真係好滾動
依家d裝鳩玩都過到
其實edmond ,虎兒果班人真人係做咩
好掛住以前淨係打機乜都唔洗理嘅日子
以前最鐘意玩拼接
好掛住以前淨係打機乜都唔洗理嘅日子
以前最鐘意玩拼接

因為易玩 同埋人地跑緊自己可以傾計
以前好鍾意去個公園溝女
仲有私服既
唔想課金又想玩下可以去試下

邊個網仲有
以前上開mnight但佢執左

https://xingchenforum.com/forum.php?forumlist=1&mobile=2

去佢個OppaRunner就係

垃圾私服,不了

xingchen...

開嗰位係台灣人定支那人嚟
以前日日放學沖反屋企玩好懷念
玩左幾年先紫波
前排down黎玩左幾個禮拜已經飛鞋
利申 冇買過點

反你老母咩,返字都唔識打
以前個個去曬接力場洗經
一定要有水寵先可以企到2/3棒掛機
之後個個去曬秒王秒女皇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞