[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
和平理性非暴力
想玩彩虹冒險多d

軒少死忠
跑跑卡J車正D
軒少死忠

上年復跑咁岩送角色換左影軒
四圍高過軒少
錯哂係因為太多課金
但我想講
都係d呃點狗 呃鳩小朋友d午餐錢叫佢地買點卡再呃佢地張點卡
極有可能係代理派人呃鳩d小朋友 呃佢地買點卡 再呃佢地張點卡
最初係平衡到,
想當年玩大運動會普通阿拉丁可以空裝拎第一 ,
講緊同場有蜜蜂山羊裝,
去到後期d裝越出越痴線就
吸引到好多想同學生妹一嘗拍拖結婚叫bb既厹玩
啱啱出就講技術 好玩好多
依加下下講課金都冇乜技術可言
最錯就係出雅林 變左爆ONLINE
講成功,我覺得係楓之谷,制作認真,bgm好聽又經典

清講個兩樣野 RO完全屌打楓之谷喎

Ro真係MMORPG既代表作
記得當年係新斷線既經營下一入中央都要load勁耐

進階二轉一出變晒味
期望
講成功,我覺得係楓之谷,制作認真,bgm好聽又經典

清講個兩樣野 RO完全屌打楓之谷喎

Ro真係MMORPG既代表作
記得當年係新斷線既經營下一入中央都要load勁耐

好似出左隻RO原班人馬整既新game google下先
無幾多隻online game既GM會同玩家咁多interact,小婉真係無得輸

最近睇相,估唔到10年後小婉仲keep到個樣

而家仲有玩
最開心係識到啲friend 好撚感觸
可惜唔知幾時開始就冇再玩 聯絡冇埋
Ac都唔記得左
個陣放學自動波上線啲friend都online
*啲friend唔係現實識 都係入面識

夜媽媽開5p傾計場
留在彼此的身邊
有最好丁年代既屎塔肥
瑪奇算唔算成功? 雖然佢係打怪升lv打副本,但係佢個故事同生活化都好正,之後轉左新.瑪奇已經沒落左

瑪奇其實算係成功
除左以前成日on9 server全家lag同埋垃圾橘子之外(都係童年回憶黎既)
其他方面遊戲設計都做得好好

但係自從越出越多主線
去到影子任務個堆
以前地下城八人一齊打既歷史就收晒皮
佢剩係識諗新野加落去
舊個d又唔理
好難令到有新玩家加入而且玩得耐
個個玩一排就唔玩
漸漸人大左
個個都唔玩
好sad

利申:
小學開始玩
玩到用利士錢買寵
計計埋埋都有千零蚊
諗番起依家覺得好晒
童話online 14年
依家都無咩人玩 個個玩lol
無幾多隻online game既GM會同玩家咁多interact,小婉真係無得輸

最近睇相,估唔到10年後小婉仲keep到個樣

驚見臭雞runnerfarm
又肥又柒又閪當正自己上菜女神大家姐

死肥閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞