[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
屌你老母 次次一唔玩一排d寵同裝都爆曬
又逼人課金 仲要唔係平果隻
以前好鐘意玩農場
入人地農場玩咩餐廳酒店 角色扮演咁
08年小學既時期玩 原來唔經唔覺已經成10年
以前好鐘意玩農場

角色扮演真係好好玩
跑online外掛洗錢方法(最新bug錢外掛)
1.入跑online商店或者鍊金術店點選你要的東西按贈送!(送禮物)
2. 官方人員的名稱:我 (佢玩外掛,所以變左官方封閉)(新名~佢玩外掛,所以變左官方封閉ac)
ac3.跑online商店會出現【贈送過程完成!】
4.但因為發生錯誤所以唔會扣點數同TR
5.物品贈送完後,登出再登入2~3次就會出現你要的物品!
6.一定唔會比人封ac
7.贈送「很辣啊」系統會贈送250點數和25000TR比你
8贈送「投球蟲盔甲」系統會贈送150點數和35000TR比你
9.贈送「獅身人面像翅膀配方」系統會贈送450點數和25000TR比你
10.贈送「奇幻棒棒樹」系統會贈送80點數和10000TR比你
11.贈送「憎惡的惡魔皮膚配方1~4」系統會贈送500點數和60000TR比你
12.贈送「憎惡的惡魔鞋子配方1~4」系統會贈送500點數和60000TR比你
13.贈送「夢幻翅膀」系統會贈送260點數和25000TR比你
14.贈送「道具修理」系統會贈送325點數和69000TR比你
15.贈送「熊貓鞋配方」系統會贈送400點數和75000TR比你
16.贈送「很鹹啊」系統會贈送50點數和30000TR比你
17.贈送「惡魔1~4的頭髮」系統會贈送500點數和25000TR比你(其中一樣)
18.贈送「天使1~4的頭髮」系統會贈送500點數和25000TR比你(其中一樣)
19.贈送「10個招財貓」系統會贈送150點數和10000TR比你
20.贈送「1個招財貓」系統會贈送50點數和5000TR比你
21.贈送「20個招財貓」系統會贈送350點數和15000TR比你
22.贈送「蜂王乳蜜蜂鞋」系統會贈送350點和35000TR比你
23.贈送「乳牛爸爸」系統會贈送100點數和50000TR比你
24.贈送「粗獷豬爸爸」系統會贈送100點和45000TR比你
25.贈送「強壯雞爸爸」系統會贈送100點和50000TR比你
26.贈送「恢復收穫次數物品」系統會贈送50點和35000TR比你
27.贈送「章魚面具/吵雜公雞嘴」系統會贈送70點和25000TR比你
28.贈送「熱帶集集樹」系統會贈送50點和26000TR比你.
29.贈送「投球蟲帽子」系統會贈送120點和10000TR比你.
30.贈送「小氣的公雞帽子」系統會贈送100點和20000TR比你.
31.贈送「生命我恩賜」系統會贈送600點和40500TR比你.
32.贈送「恢復收穫次數物品」系統會贈送50點和25000TR比你.
33.贈送「傳説的火焰翅膀/頭髮配方」系統會贈送650點和30000TR比你. (其中一樣)
34.呢個外掛真係得,一定ok(開頭會無左TR同點數)^^.
35.同系統會贈送10水/營比你。^.^.
36.其實送咩都得,但價錢越高,送既TR同點就更多~.~(100tr系統係冇反應,除上面所列的)(可能比我列既更多)
一定唔會扣TR同點!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~

見到上面果堆野就諗起yahoo知識

自問自答上博士級
按一按F9 生命更長久
按一按F10 身體更結實

Alt+F4=300點

四人同心:有火咪沖 沖=踢

依啲真係回憶黎 有冇巴打想玩返
以前好鐘意玩農場

角色扮演真係好好玩

雖然好小學雞 不過個時真係好鐘意玩
連個農場我都用左幾百蚊黎整酒店餐廳
重記得讀緊小學果時有人幫人代升
唯一課過金嘅online game 好似課咗大概200蚊
前幾年入過去諗住玩 點知全部都係傾計group 一入到去就俾人踢 根本就玩唔到
有冇人記得軒仔都有首主題曲
吸引到好多想同學生妹一嘗拍拖結婚叫bb既厹玩

有冇人記得軒仔都有首主題曲

雪花抄
請相信愛力量
有冇人有外掛
留名
小學瘋狂過一時 係咁練DJ
仲記得有次練習 同記錄差0.1秒 勁開心
好掛住個時
吸引到好多想同學生妹一嘗拍拖結婚叫bb既厹玩

頂到咁耐係因為仲有好多白痴每個月課幾千銀落去
btw第3點

ex係其中一個 真係on9

無幾多隻online game既GM會同玩家咁多interact,小婉真係無得輸

最近睇相,估唔到10年後小婉仲keep到個樣

驚見臭雞runnerfarm
又肥又柒又閪當正自己上菜女神大家姐

死肥閪

最重要既係呢條豬閪一年都收到唔少兵幫佢課金管理AC

好大陣酸味阿一表狗才
豬閪同ex好似同一個人黎
管理ac就大把人啦 未見過有人幫佢課金喎
好大陣酸味阿一表狗才
豬閪同ex好似同一個人黎
管理ac就大把人啦 未見過有人幫佢課金喎

淨係見過佢成日幫人課金
利申識佢 未見過佢都敢講ex 陰公
仲記得可以係公園牽紅線成個厹咁跟撚住啲女

到底仲有冇遊戲仲動搖到楓之谷既地位呢

巴打有冇性趣一齊玩返
三小俠萬歲
神作

一開頭就係,集體空裝隻揪,一用點裝就俾人屌你點狗
記起10~11年左右
有得bug裝
爽到
有冇人有外掛

自己上newstarforum down

依家隻game一堆外掛,玩嚟已經冇意思

除非同朋友鎖場玩

唔鎖場好易有外掛混入

玩鳩你個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞