[年經] 認真討論跑online既成功因素

216 回覆
84 Like 10 Dislike
講成功,我覺得係楓之谷,制作認真,bgm好聽又經典

好想玩返
冇人講大運動會 公會聯賽

好想玩返

果時仲有得睇楓之谷漫畫
巨高小四已經玩緊,而家grad埋做野都仲係度
仲記得當年有班人拍過段唐伯虎點秋香嘅片(如花出場個段)
仲記得當年有班人拍過段唐伯虎點秋香嘅片(如花出場個段)

仲有賴尿牛丸
細個上youtube成日搵黎睇

好想玩返

果時仲有得睇楓之谷漫畫

仲有youtube d mv
主要原因係搵過趙展彤代言
無佢跑無今日
出左藍火後仲平衡咩
跑online成功因素除左係咁搵d歌手黎唱歌之餘又整個角色比佢之外...

仲有d乜 完全唔覺得佢成功

當其他online game收曬皮,而佢仲做緊,仲要keep住更新,咁都唔叫成功?
唔通下下lol咁世界賽先成功咩

ive仔世界第一
依加仲有玩緊
當時打大運動會 打到拎左個土寵
個陣好開心 覺得自己幾勁
早1,2年想玩番 唔知點解開唔到隻GAME
前兩年個糖果活動
用道具推人落街
我玩撚咗成個sembreak
每日由朝玩到黑

橙翼 有生之年終於拎到一次
1. 當時算係新玩法新操作嘅online game
2. 人物吸引大小朋友
3. Game正氣正面 家長放心俾小朋友玩
4. 因為正面 小朋友成功叫家長買點數
5. 搞親子活動(鑽石山荷里活)
6. 不斷更新 好多驚喜(寵物,場地,裝備...)
7. 真正可以靠技術屌打齊裝玩家
8. 多類型比賽(公會戰,天使惡魔陣營戰,個人戰...)
9. 討論區風氣較盛(自討,公會討,技術討...)
10. 因為係戲谷,d點數好貴(無記錯戲谷好似係王晶)

利申 : 8年跑齡

個陣每個月都要課金修理啲裝
唔用裝打唔到上去
當時好似用山羊裝
啲女角著山羊裝
瑪奇算唔算成功? 雖然佢係打怪升lv打副本,但係佢個故事同生活化都好正,之後轉左新.瑪奇已經沒落左
留在彼此的身邊
最開心係識到啲friend 好撚感觸
可惜唔知幾時開始就冇再玩 聯絡冇埋
Ac都唔記得左
個陣放學自動波上線啲friend都online
*啲friend唔係現實識 都係入面識
留在彼此的身邊

牽著手再繼續飛

個陣每個月都要課金修理啲裝
唔用裝打唔到上去
當時好似用山羊裝
啲女角著山羊裝

零課
我都係06/07開始玩
講最好玩佢一定唔係 但玩得最耐係佢
好多game個陣都冇乜同學一齊玩 但呢個係可以搵到10幾個人放學功課唔做即刻online既
最初煉裝唔洗咁多點 山羊裝係我最愛
30人場好爽 玩法老王成日有人fake鳩未死個D
想玩彩虹冒險多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞