asso入大學個機制真係好唔透明...

255 回覆
90 Like 23 Dislike

你今年yr1? gpa幾多?
不過今年應該易過上年, 因為今年jupas啲人少咗, 會收返多啲non ju
你可以即管報, 駁吓佢收唔收你

Yr1,gpa3.2
想yr2 entry yr1

Yr2入senior啦 你今年唔會有機架啦

我想入yr1算
我驚一嚟就yr3,啲嘢追唔到
二嚟想讀多陣書,唔想咁快做嘢住

都未派你急咩

人地派ive not asso

你今年yr1? gpa幾多?
不過今年應該易過上年, 因為今年jupas啲人少咗, 會收返多啲non ju
你可以即管報, 駁吓佢收唔收你

Yr1,gpa3.2

我想入yr1算

同埋唔洗利申有咩offer啦 3.7就咁串

唔係串唔串 只係想問點解我有3.4都冇hku姐
係你自己覺得人串姐

Dse full cert?

Yr1,gpa3.2

我想入yr1算

同埋唔洗利申有咩offer啦 3.7就咁串

唔係串唔串 只係想問點解我有3.4都冇hku姐
係你自己覺得人串姐

Dse full cert?

諗唔明點解yr1都冇
識啲non jupas入返大學既同學話以前Asso/HD讀個啲科都輕鬆過大學好多好多, 唔知係科問題定咩 有冇過來人可以分享下?
啱呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞