前日同女朋友嗌交

187 回覆
7 Like 151 Dislike
點解要block
做返朋友都唔得咩
on9女人
你話你男朋友仲同ex曖昧就話姐
控制慾咁強 遲早男朋友頂你唔順

追左post 先講啦
而家唔係朋唔朋友 block 唔block 嘅問題
而家係樓下係hurt ex 定係hurt 現任嘅情況下
佢揀左hurt 現任
咁樣仲唔嬲得?

用埋d無理要求逼人揀
咁樣你係咪一個好既女朋友啊
無啦啦block人 痴線
咁想要安全感揀毒撚囉
但你又唔會揀啊
算鳩數啦
點解要block
做返朋友都唔得咩
on9女人
你話你男朋友仲同ex曖昧就話姐
控制慾咁強 遲早男朋友頂你唔順

追左post 先講啦
而家唔係朋唔朋友 block 唔block 嘅問題
而家係樓下係hurt ex 定係hurt 現任嘅情況下
佢揀左hurt 現任
咁樣仲唔嬲得?

用埋d無理要求逼人揀
咁樣你係咪一個好既女朋友啊
無啦啦block人 痴線
咁想要安全感揀毒撚囉
但你又唔會揀啊
算鳩數啦

我唔評論佢block 呢個要求合唔合理
你真心覺得唔合理可以屌佢咁樣係無理係offensive
但係唔係話我覺得會hurt 到ex 所以我唔肯做囉
收嗲啦樓主屌你老母
男人老狗你心入面諗緊咩心鳩照啦
唔係想有一日可以返噠/友誼波 咁撚care 個ex 做乜鳩
係真係完全無野嘅 unfriend 有幾撚閒呀
你心入面無諗過同人返噠友誼波,我幫你含撚托柒都得啦屌你老母
其實就算你咩都唔做/做咩都係hurt緊你ex 只要佢仲係鐘意你,所以根本不存在block佢就係hurt佢,因為block唔block佢都係hurt緊佢。
女朋友你飛左佢算啦 條友on9㗎
咁你成世淨係需要諗你個EX既FEELING算啦~拍乜撚野拖
當你蠢 你依家係俾假希望你ex 真hurt你現任
對女仔嚟講
Ex係好大威脅
好自私 試下調轉角色 睇下你會有咩感受
垃圾樓主潛左水咁耐 唔敢凸個龜頭上嚟畀我地撚下

淨係識鬧女朋友 唔敢面對自己錯處
抵你女朋友飛你啦
垃圾樓主潛左水咁耐 唔敢凸個龜頭上嚟畀我地撚下

淨係識鬧女朋友 唔敢面對自己錯處
抵你女朋友飛你啦

繼續活喺自己世界啦樓豬
樓主咪撚出黎害人啦我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞