前日同女朋友嗌交

187 回覆
7 Like 151 Dislike
分手啦你條垃圾你開得呢個post你都預左你同你女朋友最終大家一定有條刺,唔會再行到落去

仲有呀,你將來結婚都會hurt到你個ex 架,你係咪打算永遠唔結婚呀
又要出post ,人地比意見就話「我以為你好清楚成件事添!」男人之家八婆到 係呀,呢個無人了解你地兩個既事,摺埋個post 啦

咪就係
既然覺得人地唔清楚無權指指點點開post企出嚟回應做乜鳩,返facebook post status較唔俾人留言吖笨
其實樓主係咪淨係想聽撐你嘅留言,合理化自己嘅行為然後逼女朋友接受 與其問我地你咁做有咩錯,不如問返你自己啦「當事人」
唔知你係咪真係佢男朋友,如果係⋯⋯
最憎啲on9不斷合理化自己啲on9行為
有問題你咪認囉
唔認仲要合理化自己 仲要話人哋有問題
你到底知唔知自己嘅問題係邊
而家係講緊佢介意既野合唔合理呀屌,我做撚左d咩呀
一句「無顧女朋友感受」係咪就真係無顧佢呀
屌哂你地老母
我係咪同個ex偷情出街呀,我連msg都唔撚敢覆驚大家唔開心呀on9
屌你老味,遲d現任話你唔撚殺人我唔開心,咁我係咪要走去殺人呀 on lun 9
一撚大班on9仔,故仔唔撚睇清楚,一句duc埋黎「無顧女朋友感受」以為啱撚哂
乜撚野ex大撚過現任呀,係大撚過我就唔撚拍拖啦on9

係就講道理,我屌你
最憎啲on9不斷合理化自己啲on9行為
有問題你咪認囉
唔認仲要合理化自己 仲要話人哋有問題
你到底知唔知自己嘅問題係邊

問題係邊呀on9
睇你班on9真係睇撚到好撚火滾,你地知唔知自己講緊mud 撚野
大哥呀 依家你女朋友覺得無安全感呀
你覺得你自己做緊嘅野俾對安全感對方但人哋感受唔到呀
明唔明咩叫安全感 唔係你講下就有
愛你女朋友點解唔可以行多步
.
你條女睇到你ex send千字文俾你你覺得佢點諗
唔係一句覺得佢亂諗就可以解決問題
愛一個人係雙向 要諗下可以為對方做到咩
你覺得你自己做緊嘅野俾到安全感對方但人哋感受唔到呀
.
我係你就摺柒左佢 響度獻世, 比人明屌你唔識睇住女友(走去睇個ex) 仲響度大條道理話人唔知咁多
你諗諗去啦 傷害一個人唔係用你把尺去度
.

大佬呀,我已經好勤力報行蹤,cut哂d異性fd,我翻工翻到好夜,收工又會同佢傾電話,邊到變d時間出黎
我係你就摺柒左佢 響度獻世, 比人明屌你唔識睇住女友(走去睇個ex) 仲響度大條道理話人唔知咁多

on9仔我而家咪問你知d咩囉,乜撚野叫睇住呀

大佬呀,有d野universal 架嘛,總唔能夠話唔開心就大哂,情緒都講合唔合理架

大佬呀,有d野universal 架嘛,總唔能夠話唔開心就大哂,情緒都講合唔合理架

呢d說話你唔同你ex 講
樓豬我明你感受
我都好唔捨得去傷一個對自己咁好既人
個現實就係要低頭
你話係咪一句女朋友唔鐘意就大哂
如果係唔打算分手既前提下其實係架
只有兩條路
一係服從一係分手
唔好打算可以說服任何人
我咁樣睇你女朋友嘅post
覺得問題 你重視嘅程度ex高過現任 你咩到ex行先
睇你就知仲未放低ex
無話佢叫你封鎖人就封人 而係 ex仲搵你啊嘛
你都唔想自己女朋友個ex搵現任啦
諗下啦 分咗手 無關係嫁啦 仲要咁擔心個ex
放唔放相 係女朋友想你比保證安心佢
我諗撐你女友果啲,一係就女,一係就毒撚無女
同埋上黎講係哂鳩氣
其他人既諗法係點都唔重要
最重要係你兩個既諗法
你正一死垃圾
個問題就係你女朋友想要嘅嘢你俾唔到佢
但你覺得佢想要嘅嘢好唔合理
你覺得你比佢嘅已經好足夠
但佢可能根本就唔係想要呢啲
睇法上 價值觀上唔同 好難拎到平衡點
你搵返一個同你睇法一樣嘅拍拖
先可以避免到以上嘅問題
正常女仔都會介意現任成日提住ex
你正一死垃圾

咁又唔可以咁講,佢應該真係鐘意條女(雖然唔知依家點),你條女又真係有小小神經質,不過你做嘅野又真係好易令人誤會
.

大佬呀,我已經好勤力報行蹤,cut哂d異性fd,我翻工翻到好夜,收工又會同佢傾電話,邊到變d時間出黎

講緊你個ex呀頂你
既然唔愛ex點解仲要俾機會佢接觸你
你唔係保護緊你ex 你係hurt緊你女朋友同ex
樓主小學雞?得唔到認同係度發爛渣
其實個問題係洗乜理前度感受
邊個先係你現任呀
醒少少啦成舊木咁乜都唔聽乜都駁
你想上黎問意見定係想聽你想聽既野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞