前日同女朋友嗌交

187 回覆
7 Like 151 Dislike
佢唔肯block佢ex 話驚佢ex亂諗野
Unfriend unfollow通通都唔制
之前ig又唔肯po合照 話驚刺激到佢個ex

同佢講佢就話我痴線亂諗野
我問佢 咁你ex亂諗就唔得 我亂諗就得?
佢又淨係識話我亂諗野
一開始拍拖我同佢講 我玻璃心黎 好易俾人hurt
佢話會小心翼翼呵護我 唔講了

其實係咪我太harsh 唔識拍拖
已經鬱左3個月 我接受唔到個心結再拖多一秒
或者大家價值觀唔同 唔適合一齊
你應該去搵一個大方啲既女仔
而我都應該搵個承受到我小器既男仔

利申 佢O4 我O1

係人都嬲啦
樓豬痴撚線

無謂逼對方做啲乜 哩啲真係無得強求
有啲野佢鍾意你 唔想你亂諗就自然會做
逼出黎嗰啲 好快打回原形
我都真係 咩都無所謂了 再鬧交都棧大家唔開心
純粹想知自己係咪真係痴線

我就係樓主男朋友,

我同ex分左手5年,一直無曖昧過,我知佢分手之後仲鍾意我(而家唔知),但係止於此,兩人一直保持距離。佢係一個好女仔,拍拖個陣亦一直對我好好,為人正直善良,一直無負過我。

我既底線只係唔好傷害佢。

我不嬲好難鍾意人,所以同ex分左手之後都無拍過拖,直到遇到樓主。
同樓主拍拖之後,我就斷左同佢既contact,因為我知女朋友會擔心,只係覆過佢一次,話唔去佢個新書發佈。拍拖係需要安全感,所以我一直同異性保持距離,避免瓜田李下既情形出現。

我一直全心全意同現任拍拖,無異心,並無鍾意ex,但係咁樣我就要hurt 個ex?

我本身fb ig 都極少up相,一年一次咁。
我屋企人有post過有我同樓主既合照,而個ex都知,因為佢隔左幾日祝我幸福,雖然我都係無覆。

唉。
唔評論block唔block ex好
但你嘅態度俾唔到安全感你女朋友
你俾佢嘅感覺係
你喺揀hurt ex定hurt佢嘅時候揀hurt佢

然後當初你話會小心翼翼呵護佢
原來就係咁呵護
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
乜撚野唔想hurt ex?
即係hurt現任就得?
Ex已經過去左架啦大佬
照顧好你現任啦
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

我又唔係你女朋友
佢講咖戇鳩
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

我又唔係你女朋友
佢講咖戇鳩

咪係 自己睇人POST啦
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

我又唔係你女朋友
佢講咖戇鳩

我見你地咁感同身受,以為你地清楚件事到底係咩事
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

我又唔係你女朋友
佢講咖戇鳩

咪就係你個priority 係 ex>gf 囉
On9,仲顧住個ex唔理現任感受
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

我又唔係你女朋友
佢講咖戇鳩

咪就係你個priority 係 ex>gf 囉

Agger

agger

我做左d咩無顧ex感受?使唔使送埋我個ex上西天?而家到底發生左咩事?

agger

我做左d咩無顧ex感受?使唔使送埋我個ex上西天?而家到底發生左咩事?

on9 講就講到自己幾好唔想hurt人企道德高地 你ex會唔開心既事你就唔去做 咁你有冇諗你現任?想享齊人之福咪講囉
覺得現任咁諗係on9咪飛囉
唔好害人
又要出post ,人地比意見就話「我以為你好清楚成件事添!」男人之家八婆到 係呀,呢個無人了解你地兩個既事,摺埋個post 啦
女朋友先O1 記得唔好俾樓主食左隻豬
講多都哂氣 係放現仼第一位就唔會因爲ex令佢唔開心 都唔知點做人男友

agger

我做左d咩冇顧ex感受?

agger

我做左d咩冇顧ex感受?

柒到冇眼睇
你俾佢嘅感覺係

原來就係咁呵護

同意
即係hurt現任就得?

點hurt法你講黎聽下

你都on9,女朋友講介意嗰啲咪hurt緊囉,點hurt法 完全唔撚知自己錯喺邊
使唔使現任都變埋ex先唔hurt佢啊垃圾?仲要上嚟開post講覺得有人認同?
收撚皮啦 同而家條女分手啦 唔好害人喇
帶定頭盔先,其實我都明你唔想hurt到ex嘅感受,但係連po同現任合照都驚hurt到ex,做咩都要驚ex傷心,又真係過份左,搞到你女朋友都唔知你比較重視佢定個ex。其實你女朋友都係想你擺佢喺第一位姐
唔知佢係真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞