★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
老貓fake news

bam
嘥鳩氣喇,唔跟美國,國際銀行唔使做,唔理你金管局,最多唔發牌唔做你本地生意,銀行拒絕做生意一向唔使理由,如果金管局玩嘢,美帝下一輪制裁你就死得,靠嚇鬼
oncc記者都要show絲

金管局玩嘢嘅話,即係伸個頭比美帝斬,美帝就係迫鳩你玩,大條道理斬鳩埋你條集資美金渠道,都傻鳩嚟,邊個打莊都未知
做少幾個人生意, 好過畀美國查
正常公司一定咁諗
星期一drop to 0
new staff again
Joe Lam輸俾 黎明
香港一向係美元區經濟嚟,本嚟大家搵錢算鳩數,支共係要玩爭莊打,OK咪順手打柒你

喺美元系統下同美帝玩金融戰?係咪白撚痴,等冥幣同大宗商品全球貿易結算掛鉤先同美帝鬥啦,冥幣全球交易率得1.7%,美帝44%, 歐元3X%, 英鎊7%,日元3%,港幣1.7%左右,有排未到港共玩金融戰,根本冇資格
me睇 腳
唔叫世界大戰,咁學越戰咁叫中戰不過樓王覺唔覺得林鄭係中國越亂佢就越開心?
因為 波唔值錢,d港女成日借d意就show ball

反而 腳(腳板)遮到密密實實,有神秘感
支共口交部冇出聲未諗到點做,下面啲柒頭各部門自己鳩噏,金管局咁撚大支嘢,去搞鳩Citibank 囉,睇過

凍結你堆美債+禁swift, 執得啦,改用歐元囉,唔好買美國電腦用咪得,仲有軟件
個柒婆心態我舊年講咗

「If I burn, Hong Kong Peoples burn with me」

佢係仇恨全香港人,認為大家迫害佢,佢為香港好,香港人咁對佢就要攬炒

老貓
老貓表示巴膠好幸福

Now新聞台】警方拘捕五人,涉嫌與上月底沙田口罩失竊案有關。

警方在土瓜灣一個貨倉搜獲約5400盒由國藥科技生產的成人三層過濾口罩,盒上貼上「失效」的貼紙。

警方指生產商在七月初發現生產的八千盒口罩未能通過內部測試,原本應被棄置,但被一名主管及三名員工偷走,並散貨至藥房,四人涉嫌犯盜竊罪被捕,警方亦以處理贓物罪拘捕一名貨倉職員。

警方相信有問題的口罩於市面流通,數量有待調查,呼籲市民選購口罩時小心。
被一名主管及三名員工偷走
老貓 : why me none
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞