★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
★J慧玲時間又到了

慧中

小心美帝制裁U,叫連仔bam你,server喺美國,用cloudflare cdn
而家冇咩人j her了

連石丸都轉咗會
老貓open new post

上次唔屎急都唔開坑
[一人一post] 連仔忍夠你喇, 幾時先ban 晒啲5毛? 屌你老母
https://lih.kg/2145900

Why 負皮
Urgent need
政府再出中文聲明回應美制裁 首次定性反修例運動為「反政府動亂」

美國財政部在香港時間星期五晚宣佈就損害香港自治制裁11名中國及香港官員,特區政府今早12時35分發表英文聲明,批評制裁卑劣無恥。政府在近3小時後再發表中文聲明,首次將去年六月以來的反修例運動稱為「反政府動亂」,一改過去常用的「社會動亂」字眼,並批評美國以人權、民主和自治為藉口,接連針對香港通過法案及宣布行政指令。
我唔明港共金管局那來的自信可以同美帝為敵? 睇吓屎為、中興、抖陰同微信支共都冇本事救,閂佢領事館門等足三日先回應,仲要放隻窩藏嘅共諜由fbi拉佢,唔通外資銀行唔做呢11條撚屌生意,叫4大支銀硬拼美帝?呢幾間嘢喺美國唔知有幾萬億定幾千億美金資產,支共向美帝買賣全部靠佢哋做,一鳩美帝封佢老母2間死撚得啦

都仲未計推緊南海自由法,話制裁協助填島嘅中交建同中海油兩間,大撚把嘢打柒支共啦

最近王太監同tiger楊軟鳩哂求和,7月買大豆同粟米破紀錄,驚死甩鈎,根本只有硬食屌幾句,最好笑美帝家吓係唔回應佢哋嘅說話,以前肥龐會屌幾句
世界上同美帝為敵嘅國家,歷史上證明係非死即殘,美帝一旦當你為敵,必定準備好幾個「套餐」比你享受

伊拉克、利比亞、伊朗、北韓、委內瑞拉、古巴唔係政權倒台就窮到閪咁,老鄧講咗啦,跟美帝搵食,唔會窮撚,同美國為敵,好快冚家剷
同英美秩序作對

德國 日本 蘇聯

個個冇好下場
啱啱華大嬸又出嚟求和,戰螂唔見哂

支共搞到美帝要成立跨部門小組招呼佢,除蘇聯外最高榮譽嚟,一個連盟國都冇嘅垃圾政權,力敵全球,咪睇吓係咪咁撚戰螂囉
測試支那mask

very 毒

https://youtu.be/sBksuZVw7HM
老貓唔敢追擊林鄭,very忠城的狗
老貓點睇東張西望訪問楊明
no watch

no more ttb
蓋老母cant call支g

Apple 、Google 需執行交易禁令 全球 App 商店下架 TikTok、Wechat
https://lih.kg/2146129
大波驊感絕望, 老貓可乘虛而入, 入佢中路
把頭埋在兩個大奶奶之間不停
大家有無諗過一個有可能性係林鄭本身就係想俾人制裁?可能佢見到第三次世界大戰發生先興奮好似老毛都話與天鬥,其樂無窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞