★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
中共国策要清低端人口, 香港正落奶共當然跟到十足, 一定kill 哂啲poor guy 佢
外國咁多國家都測試咗支那試劑得30%準確率,港共幫手去死貨。

支那一早開始算盤係買哂全球防疫用品、口罩各樣,跟手搞瘟疫外交,點知啲嘢唔掂,貨又唔退,大把國家要查有冇收黑錢

口罩玩嘢家陣全球唔用支鬼貨,美國直情廢佢KN標準,連侵戴嗰個似係台灣製造
濫告啫
疑似vicf

1 在鴨寮街
2 成日認為有$就乜都得

廢 老 : 日 日 戴 口 罩 戴 窮 你 呀
https://lih.kg/2142233
支鬼炒溶岩布嗰班撚樣,好多死過臘肉

根本台日韓美法。。。個個國家做到嘅,只係以前支那頂爛市大家唔做,唔記得係Dior定Hermes定邊間法國牌子嘢,前排改生產線做酒精消毒措手液一樣得

台灣有台塑化工,溶岩布根本唔係咩嘢一回事,台灣出口嘅口罩大部份有美帝FDA認證,符合ASTM,貴啲都買佢喇,次啲我寧願買kmb mask,點會買支那口罩?所以卓越嘅支那口罩都減到50蚊盒,仍然冇人屌佢,抵撚死
你話no need ,呢條廢老肯定U嘅fd嚟
老貓炒支那口罩炒到crab哂

Same as you
老貓post 10000 times 食屎gif都冇用

從佢自細 watch ATV 行為

一定係新移民來
似u
都肯定唔係你
你o的mask crab多到你戴到出年都戴唔哂
Lihkg仔 原來好多IT盲,竟然話win 10好過xp,係咪低能

開始宣誓,eat老貓住公屋遲早都要

https://hk.appledaily.com/local/20200806/UZLXE7NL2XMXL7CJXFE7VUHDNM/
Linux
人手簽到先至好,遲到寫到準時(個個遲到都寫準時時間)

Lihkg仔究竟返過工味?

100%
巨乳表示

Not my dream job
Only 老貓 love eat 正苦

我哋不屑攞不義之財
中國人:巴黎嫩模自爆
https://lih.kg/2142243

老貓 Is that U?

第一 老貓係支國人

第二 成日重口味性幻想

老貓有性上癮
一日寫一星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞