★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
咪等美帝宣佈支共係國家恐怖主義國家,咁就好撚大鑊,即係視為非法政權,而家只係差一步

當列入恐怖主義國家,任何手段支援反對勢力都得
呢個47歲就真係凍齡索女啦!!!
https://lih.kg/2142956

老貓,呢個好J過游B
老貓RIP
我睇美帝跟住會幾大招,香港呢啲頭盤嚟嘅啫

1. 關閉窩藏共諜嘅大使館,封殺抖陰微信只係工具阻止影響美國大選,但要將賊竇指揮中心連根拔起
2. 封鎖馬六甲海峽,對伊朗去支境嘅運油船,貨船扣押
3. 強拆支共南海人工島,美國國防部長早幾日透過視像會議同菲律賓、印尼、越南嘅國防部長傾嘢嚟,內容冇講
4. 制裁四大支銀
5. 將9千萬支共黨徒及其家人列入不受歡迎人物,唔准入境及趕走
6. 清算入籍美國在美幫支共做嘢嘅支那人,大外宣及共諜,以叛國罪提告
7. 隨時承認台灣係獨立國家
老貓點睇楊明又被捕
以前支共老朋友都講咗,硬係唔信邪嘅

美帝一向唔鍾意耍流氓,不過一旦佢耍流氓嘅話,保證你頂唔住

傻鳩睇吓北部灣事件通過嘅法案,即刻轟炸北越喇
老朋友基申格
呢啲就係實力

好似我哋平日錫住老貓

佢就牙斬斬
老貓會學伊朗咁對付我哋

同老貓rich all die 差唔多

其實呢個account唔知真假,喺柒婆宣佈開twitter account之後,喺制裁前已經封咗,me有份向twitter舉報嘅

又一個老貓式rich all die

支鬼大絶 肯定係:

禁止US人買港樓/擁有港樓

冇得坐擁升值懷抱

下一個is U

會叫連仔bam U
基本上台灣取代支那提供藥品,口罩及防護衣各類,美帝派醫療部長去就係原因,加上印度同自己出嘅藥品,支共留番嚟「內循環」得啦,港股啲藥品股做美水嘅,加關稅之後等吔蕉

X2
老貓會唔會捐錢俾林鄭媽媽?佢養左你咁多年,生娘不及養娘大係你中國人傳統
have secret

大王:睇妳頂得幾耐

Turbo full speed~~~

唔知係咪柒婆等持有1478? 連同股東老貓制裁,凍結戶口
老貓點睇港共又中回力鏢?

覺得支鬼會賣港樓保命!

如果唔係 一陣US公開一大群支鬼 資產就pk了

似175
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞