★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
why 凡叫 Joe都奶支
你真人個英文名都係叫joe?

老貓點解你咁硬膠
因為唔聽我哋話
Vicf buy these?

市場湧現仿冒台灣口罩 台灣網民教睇包裝字眼及耳繩分真假MIT口罩

https://topick.hket.com/article/2718843/?r=mcsdfb&fbclid=IwAR0Fdci4dQ_rNXxwnE2UItMoQUJXEInHnAbb8s8Sp1UCPFRtwTujwp3SSss
上次樓王你post 出嚟果條link 係官網嚟, 唔洗怕係支那罩
等老貓開心吓
咁國安法又拉得外國人
但港共黑狗通緝美國公民喎

講到尾港共支共有冇拳頭吖?
班撚樣根本冇準備,成日口噏噏話美帝每年3百幾億順差,以為唔敢重手,佢哋on99唔睇吓順差裡面係乜嘢貨品

好多係支那公司香港開檔,買受管制嘅物資,以前唔太緊要嘅美帝當睇唔到,香港轉口去支那,所謂「順差」,美帝係paper tiger嘅思維深入腦海

美帝一年對支5千億逆差,你嗰3百幾億算係乜?

係美元霸權下嘅金融系統,由美帝一手建立嘅全球金融秩序,你支共港共同美帝打金融戰,係咪壞撚咗腦?

要玩到你返小漁村話都冇咁易,唔好講其他,玩鳩你4大支銀你死撚得,掛鉤歐元一樣唔撚掂,接入美帝SWIFT要用美金找數嘅大宗商品,即刻凍結
有貓字嘅用戶名咪一樣奶支
真係香港開埠以嚟第一人,榮登美國制裁榜

恭喜哂,另外個sanction係禍及家人嘅
林鄭有咁醒睇通局勢

就唔駛好似而家咁折墮了

Cbs 好似都係已經係左膠媒體
佢有老人痴呆病,經常斷片,先唔理對支政策,如果一旦發生戰爭,等佢做決定已經死咗唔少人,唔適合做美帝,冇立即作決定嘅能力

太老兼健康有懷疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞