★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
邊個嚟?
仇議員
老貓點睇,請用文字回應
幾多樓,同你差幾多層
老貓rip
磚家又食屎,呢條撚屌會唔會走數?

崑崙銀行喺香港開分行啦,大把人要用
邱大隊已經係弱智地步,呢次制裁等同列入恐怖份子,受過港共迫害嘅香港人,未來可以喺美國法庭提告,只要法庭接受並判決有罪,擺瑞士銀行都係美國充公範圍之內,英國物業?等沒收啦on99

冇聽過個美國佬告北韓令佢個仔死咗,喺地中海成架北韓貨船扣押充公?
沒有香港貿易順差關照

美帝完蛋了
屎為成間黨企都快執笠,港共有咩嘢條件同美帝講手?

4獸&狙貓幫有必要制定實體清單制裁老貓

支鬼嚟
美帝已經做緊嘢,支共媒體自爆,當呢班撚樣同恐怖份子同級,你擺資產去火星就避到,on99嘅

美帝軍力天下第一,第二加到第十嘅夾埋都唔足夠對付美軍,港共邱大隊話要反制美帝,係咪派黑狗去封美帝領事館?係就快,有機會食地獄火血滴子,蘇萊曼尼幾分鐘中咗幾千刀,兩個真主黨頭目手腳斬哂,最後用高爆地獄火導彈補飛驚佢哋唔死

之後伊朗話通緝大豆佬,問佢比人炸咗幾多鑊?死咗幾多將領,得把口有撚用
如果班黑狗真係攻入香港美國領事館,到底會發生咩事?領事館入面係唔係真係有特種部隊?如果有嘅話,應該可以守到幾耐?
俄國契哥就係知道同支那聯手都不敵

決定賣佢豬仔換廿年太平
參考13hours,我睇黑狗死幾百個最少,3個鐘內美軍特種部隊會登陸香港,根本戰艦喺香港冇幾遠
老貓: 楊明是正義的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞