★J慧中時間又到了!(151)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike

但佢玩到俾人斷埋後路

禍及家人喎
我諗我地唔可以用正常人個心態諗佢。正常人做壞事,可能係為自己嘅利益or為自己愛嘅人嘅利益。不過有可能有d人做壞事根本唔係為利益,為報復依d咁人性化嘅野,佢可能純粹係想做壞事,好似joker咁

百佳都有袋仔罩
點解要買大陸貨
依類人個傾向好似叫混亂邪惡
總統大人
總統大人
總統大人
第乜鳩三次世界大戰吖? 世界大戰要兩個陣營實力相約打起嚟先叫世界大戰,而家係幾十個國家打柒你支共一個,唔通八國聯軍打清朝叫世界大戰咩?

陸基嘅核彈,美帝根本唔怕你,一起飛未出大氣層已經擊落,以為神盾拎嚟玩,跟手人哋已經可以炸鳩晒成個支那啦

係防佢核潛艇出咗第一島鏈射飛彈攻擊美國本土,所以呢輪反潛偵察機頻頻飛到貼近支那,就係防止支共潛艇出第一島鏈

支共一打就巢,而且開拖印度一定郁手,美帝唔會登陸,會殲滅支共海空軍,陸軍由印度打,隨時打入北京,以報62年之仇,支共冇空優,冇埋空軍只會被印度佬屠殺,兵敗如山倒

支共批軍車特種鋼變晒普通鋼板,貪污晒啲錢,被印度佬踢一腳架車外殻凹埋,咁可想而知佢嘅武器係點,話唔埋學北洋艦隊炮彈入沙唔定
戰係2邊打先叫戰, 家下係俾美國撳住打
家陣支共講南海連字眼都改返南中國海,唔提乜柒自古以來九段線乜柒,話係所有國家共同開發之類,美帝唔會理佢,除非佢主動去拆晒南海人工島嘅非法建築可能會聽你噏吓,唔係只係幾時炸鳩你檔攤咁解,到時支共打唔打好?

支共 = 老貓
四獸狙貓幫 = 五眼聯盟日本印度

伊朗 = 奶波魔

北韓 = 三色貓
石頭同腳又出場
邊個
黑鬼女人,似mix,好似牙買加+拉丁美州血統,名唔記得
正路嚟計,死咗16萬美國佬,邊個做對支政策唔會大改,肥龐講話係兩黨共識嚟,亦係主流民意,邊個唔反支必然落台

尼克遜嘅對支政策係幾十年,今日肥龐講嘅對支政策都係幾十年,大方向唔會改變,係打落去力度幾大,成個世界家陣滅共,你冇可能突然轉彎吓話

就算拜登當選讓共,支共都係吊命,肥龐上嚟選,分分鐘佢落台,到肥龐上台支共一樣要死
一定係搵黑婆

之前話搵奧巴馬老婆
華爾街日報咁撚奶共,都警告支共唔好誤判,以為拜登上台抹咗佢冇事發生,支共信用已經破產,點都唔會返到以前
又有人say蓋老母

安樂工程 (1977) 苦主區
https://lih.kg/aAPNNKV
#11 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
請停止惡意誣衊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞